Demirayak Tarım Makinaları - Kimdir

ZEYTİN HASAT MAKİNALARI Tarım Makinaları

 AKÜLÜ PNÖMATİK VE KABLOLU SARSICI MODELLİRİMİZLE ZEYTİN AHASAT ETMEK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

Bilgi birikimi ve tecrübesiyle teknolojiyi Türk Tarımına adapte etmeyi amaçlayan DEMİRAYAK TARIM MAKİNALARI, bu amaca uygun olarak Alman ve İtalyan partnerleriyle işbirliğindedir.

Profesyonel yaklaşımlarla tarımda makineleşmeyi fiyat ve kalite yönünden destekleyerek, çiftçiliği zahmet olmaktan çıkarmayı hedeflemektedir. Türk çiftcisinin hasat ve bakım masraflarını minimuma indirmek için, Türkiye distribütörlüğü aldığımız ileri teknoloji ürünlerin Türk çiftçisiyle buluşturmaktadır.

Partnerlerimiz;

Feuncht-Obsttechnik:

Feuncht-Obsttechnik, 30 yılı aşkın tecrübesiyle meyve hasat makinaları ve sistemlerinde faaliyet göstermektedir, meyve hasat alanında teknolojiye öncülük etmektedir.
 

 
 

Colizzi Pneumatica:

Geçmişi 1910 yılına kadar dayanan Colizzi Pneumatica zengin bilgi birikimi ve deneyimiyle tarım sektöründe sürekli söz sahibidir. Tarım makinalarında ileri teknolojiyi kullanarak öncü bir firma olmuştur. Havalı kompresörü ile zeytin hasat makinaları, üzüm bağları ve meyve bahçesi budama gibi yenilikçi tasarımlarla artık Türk çiftçisine de hizmet vermektedir.
 

 
 

Paterlini:

30 yılı aşkın süredir budama ve hasat teknolojileri üzerinde bilgi birikimi bulunan Paterlini İtalyada önde gelen firmalardan biridir. Yatırımlarını arttırarak teknolojisini geliştiren Paterlini rekabetçi piyasada, kaliteden asla taviz vermemektedir. Paterlini müşteri memnuniyetini artırmak için kalite ve teknolojiye yatırım yapmaktadır. Paterlini tarafından üretilen ekipmanlar, kullanıcı dostu hızlı ve kolay bakım sağlanan, AB standartlarında güvenlik kriterlerinin uygulandığı güvenlikli ve güvenilir makinalardır.