İkiler Deri Makinaları - Kimdir

Deri Makinaları, Polyester Hidrolik Pervane, Kürk Boyama Dolabı, Ahşap Deri İşleme Dolabı, Deri Kireçleme ve Tabaklama Dolabı İmalatı ve Satışı

İkiler Deri Makinaları

1997’den bugüne faaliyetlerini sürdüren İkiler Deri Makinaları adıyla kurulmuş olan şirketimiz, yurt içi ve yurt dışına açılmış olup özellikle yurt dışında önemli firmaların yanında yer almıştır.

İkiler Deri Makinaları olarak deri boyama makinaları, ahşap deri işleme dolabı ve ahşap pervane ile bu işe başlamış iken ilerleyen çağ ve yeni oluşan teknoloji ile deri işlentisinde önemli yeri olan merkez üstü kürk boyama dolabı ve15-20 tonluk merkez üstü büyükbaş dolaplar ürün ve satış yelpazemizi geliştiriyoruz

İkiler isminin bu markaya verdiği güven ve müşterilerimizden aldığımız destekle günden güne büyümeye devam ediyor ve herkes tarafından tercih edilir duruma geldik.

Deneyimli personellerimizle büyük işlere imza atıyor, bu firmanın ismini daha ilerilere taşıyabilmek adına devamlı çalışıyoruz.Bizim ilke edindiğimiz müşteri memnuniyeti ve saygı, maddi kazançtan öte gelmektedir.

Yapmış olduğumuz makineleri müşteri memnuniyeti ve firmamızın güvencesi ile yurt içi ve yurtdışına göndermeye devam ediyoruz. Göstermiş olduğumuz kalite ve güvenle, deneyimli personelimizleişlerimize devam etmekteyiz.

İkiler Deri Makinaları bir aile kuruluşudur. .