Unmak Makina - Kimdir

Mantı Üretim Hattı Makinesi, Yufka Üretim Hattı Makinesi, Lahmacun Hattı Üretim Hattı Makinesi, Su Böreği Üretim Hattı Makinesi, Erişte Üretim Makinesi

Unmak Makine Şirket Profili

 

2003 yılında `UN-MAK Unlu Mamülleri Makine Sanayi` adı ile kurulan firmamız, unlu mamül makinaları pazarına üstün kalite standartlarını getirmiş ve piyasanın iyi iyi şekilde karşılık vermiştir. 30 yılı aşkın tecrübe ve birikimine dayalı ve müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek çalışmalarına devam eden firmamız, 2015 yılında değişen ve değişen pazara adapte olarak ünvanını `UNMAK Makine Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.` olarak almıştır. Rekabete rekabetin kaliteyi artıracağını savunan firmamız kendi pazarında lider firma olma özelliğini korumaktadır. İlkelerimizin en başlangıcından alıntı ve beklentileri gelmektedir. Diğer bir önemli ilkemiz ise, var olan teknolojiyi daima ileriye, var olmayanı ve bunu kaliteli şekilde sunmaktır. Tüm çalışma prensibimiz, disipline ve sistematiğe dayalıdır. Bilgiyi doğru ve faydalı oy kullandığını gösteririz.

Unmak Makine Ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Daima teknolojik sistemler ile çalışmaktadır. Üretimini yaptığımız tüm makinalar öncelikli dijital bilgisayar ortamlarında dizayn edilir ve testlerden geçirilir. Tüm işleyişler, karşılaşılabilinecek sorunlar, zorluk seviyeleri, hız kapasiteleri ve diğer olası probleme incelenir. Testlerin başarılı sonuçlanmasının ardından tüm imalatı tamamlanan makinalar, aynı testle gerçek hayatta bir kez daha tabi tutulur. Üretilen son mamüllerin kalitesi kontrol edilir ve onaylanır. En son aşamada onay alan makinalar, dahil edilebilir.

Unmak Makine Ve Dış Ticaret Ltd. Şti. , gerçek müşteri memnuniyetinin satış sonrası destek ve hizmet ile sağlandığına inanmaktadır. Bu üretimde kaliteli şartlarda garanti sunan firmamız, garanti kapsamından garantili üretim ve en güvenilir üretim devam eder.