Teco Makine - Kimdir

Gıda Makinaları Tahıl Kurutma Makinaları Tahıl İşleme Makinaları Tahıl Depolama Siloları İmalatı Satışı

Teco Makina

Teco Makina, Gelişimin ve değişimin kaçınılmaz olduğu günümüzde; Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu çözümleri zamanında ve daha kaliteli olarak sunmak temel amacımızdır. TecoDRyer, sadece bugün değil gelecekte de gerekli olan tahıl depolama çelik sistemlerinin lider üreticisi olarak daha iyi hizmet verebilmek ve çalışmalarına devam edebilmek için yeniden yapılanma sürecini tamamladı; uluslararası ilişkiler, müşteri odaklı hedef politikaları ve eğitimli profesyonel kadrosu ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Teco Makina, Gıda Makinaları, Tahıl Makinaları, Gıda Kurutma Makinaları imalatı ve satışı yapmaktadır.



Grubumuzda şantiyelerimiz dahil 100'ün üzerinde işveren, 9'dan fazla şantiyeyi aynı anda yönetebilme, aynı anda 1.000 m2 alanda üretim yapma imkanı bulunmaktadır. Eski-deneyimli ama genç-hırslı bir firma olarak; Şirketimizin mevcut konumda yer almasının başlıca nedenlerinden bazıları; müşteri avantajlarını (kendimizden önce) birincil avantaj olarak kabul etmek, sürekli müşteri memnuniyeti, her zaman kullandığımız “dediğini yap-yaptığını söyle” sloganıyla hareket etmek.

Mevcut tesislerimizin kapasitesi, verimlilik ve kalite artırıcı yatırımları tamamlanmış, üretim kapasitemiz ilerleyen yıllarda piyasa talebinde meydana gelebilecek olası artışa cevap verebilecek seviyeye ulaşmıştır.

Dünyanın her yerindeki hububatları çelik tahıl silolarında depolama arzumuz her geçen gün güçleniyor.

Firmamız ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 standartlarına uygun Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir ve tüm faaliyetlerinde temel kalite yönetim sistemlerini etkin bir şekilde uygulamaktadır.

Ana önceliğimizde yer alan iş sağlığı ve güvenliği, sıcak takipte, performansımızda olumlu gelişmeyi sürdürmek için çabalarımız artarak devam etmektedir.

Ürünlerimizin tasarımı Avrupa normlarına göre tamamlanmış olup, hemen hemen tüm ürünler için ''CE'' belgesi alarak belgelendirme çalışmalarını tamamlamıştır.

Dün yaptığımızın aynısını yaparak başarıya ulaşmak mümkün değildir.Hızlı ve dinamik olursak müşterilerimiz için çok değerliyiz.Şirketlerin değişime uyum sağlamada, müşteriyi dinlemede daha başarılı olacağını çok iyi biliyoruz. ve hayatta kalabiliyor ve bu felsefe üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TecoDryer çalışanlarına - kartallara - tekrar tekrar teşekkür etmeyi, anketimizin ardından bizi tercih eden yeni müşterilere mükemmel manzara nedeniyle bir zorunluluk olarak görüyorum. İşbirliği içinde olduğumuz tüm işletmelere, çalışma arkadaşlarımıza ve müşterilerimize katkıları ve artan destekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Aykut COSKUN
Yönetim Kurulu Başkanı & CEO