Emsa Cam Makine - Kimdir

Cam yıkama makineleri, butil makinesi, cam kesim makinesi, hotmelt makinesi, panel pres makinesi, ısı cam makinesi, cift cam makinesi, yedek parça satışı yapmakta.

Günümüzde ısı cam imalat, cam işleme ve cam kesme işiyle uğraşan her firmanın en büyük sorunu satın aldıkları cam makinalarının ileriki yıllarda teknik servisini bulamamaları ve buna bağlı olarak yedek parça teminini yapamamalarıdır. İşte bu sebepten cammakine piyasada bulunan hemen hemen her marka cam makinesinin ( butyl extruder , thiokol extruder, hotmelt extruder, döner tabla , slikaj jel , cam yıkama makinesi, düz cam kesme makinesi, lowe cam sıyırma makinesi, lamine cam kesme masası, cam kesim masası, cam işleme makineleri, cam rodaj makinası, bizote makinesi, kanal açma makinesi, cam delik delme makinesi, forma cam işleme makinesi, ısıcam pres makineleri, ısıcam rulo presleme makinesi, cam temperleme fırınları ve cam çökertme fırınları vb. makineler) yedek malzemesini stoklarında bulundurmaya ve temin etmeye başlamıştır.

Hizmetlerimiz arasında sattığımız yedek parçanın kullanımı ve montajı hakkında detaylı bilgiyi vermek için 24 saat çalışma esasına göre politika yürütmekteyiz. Bunun yanı sıra teknik servis hizmetlerini, danışmanlık hizmetlerini de vermekteyiz. (Bakım sözleşmeleri, özel anlaşmalar vb.)