Karabay Makina - Kimdir

Endüstriyel Yıkama Makineleri, Yüzey Yıkama Makinesi, Gıda Yıkama Makinesi, Konveyör Bantlı Yıkama Makinesi, Ultrasonik Yıkama Makineleri, Gıda Yağı Ayırma Sistemleri İmalatı ve Satışı

Karabay Makina Hakkında

Karabay Makina, Endüstriyel Yıkama Makinaları ile ilgili 2002 yılında başlayan yolculuğumuz, yılların verdiği deneyim ve istikrarlı çalışmalarımızla Karabay Makina  çatısı altında ROTANO CLEAN markasıyla yoluna devam etmektedir.

Karabay Makina, Yüzey Yıkama Makinesi, Gıda Yıkama Makinesi, Konveyör Bantlı Yıkama Makinesi, Ultrasonik Yıkama Makineleri, Gıda Yağı Ayırma Sistemleri İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Karabay Makina Endüstriyel Yıkama Makinaları konusundaki deneyimlerini gelişen teknoloji ve bilinçli müşteri talepleri ile birleştirerek sorunsuz ve ihtiyacı tam anlamıyla karşılayacak makine imalatını kendine ilke edinmiştir.

Endüstriyel Yıkama Makinalarında ilerleyen teknolojiye paralel olarak kendini yenileyen, sorunsuz teknik servis ve ekonomik fiyat politikası prensiplerimiz arasındadır.

Yeni fikirler üretmek, yeteneklerimizi deneyim ve özverimizle birleştirip sorunlara çözüm bulmak ve bunu minimum maliyetlerle müşterilerimize sunmak firmamızın asıl amaçlarından biridir.