Kesit Makine - Kimdir

CNC Router ve Lazer Makineleri Özel makine ve parça imalatı

Kesit Makine

En ayrımcı müşterileri düşünerek profesyonel bir makine imalat şirketi olan Kesit Makine İzmit/Kocaeli'nde 2008 yılnda kuruldu. Türkiye'de bir üretim tesisi bulunan ancak en yüksek kalite standartlarına sıkı sıkıya bağlı kalan ürünlerimiz, en zorlu endüstriyel gereksinimleriniz için en uzun sürede yüksek hassasiyetle çalışmayı garanti eder.

Kolayca temin edilebilen yüksek kalite portföyümüz arasında Panel Mobilya Üretim Çözümleri, Çok Boyutlu 5 eksenli İşleme Merkezleri, Panel Testereler, Noktadan Noktaya İş Merkezleri ve ağaç işleme ve diğer önemli uygulamalara adanmış diğer makineler bulunmaktadır.

Kalite asla dışarıdan tedarik edilmez - bu yüzden kendi işleme tesisimize büyük yatırım yaptık. En ekonomik modellerden en karmaşık modellere kadar tüm ürünlerimiz, Kesit Makine gibi bir şirketten beklenen yüksek standardı sağlamak için hassas şekilde tasarlanmıştır. Tüm üretim süreci, garantili hassasiyet ve kaliteyi elde etmek için titizlikle ve sistematik olarak kontrol edilir.

Ayrıca çözümleri ihtiyaçlarınıza göre özelleştiriyoruz. İster başlangıç ​​işletmeleri, ister düşük maliyetli üretim göz önünde bulundurularak küçük ölçekli operasyonlar, ya da yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş projeler arayan büyük ölçekli operasyonlar olsun - Kesit Makine'nin her zaman üretim ihtiyaçlarınız için çözümleri vardır.