Albayraklar Makina - Kimdir

Ambalaj Paketleme Makinası, Dikey Paketleme Makinası, Yatay Dolum Makinası, Şişe Etiketleme Makinası, Kuruyemiş Eleme Makinası, Stick Sıvı Dolum Makinası İmalatı ve Satışı

Albayraklar Makine Hakkında

Albayraklar makine, Albayraklar şirketler grubunun gıda üretim tesislerindeki ekipman ve makine ihtiyaçlarını karşılamak görevini üstlenen bir anonim şirketi olarak resmen kurulmuştur. Gıda ve gıda dışı paketleme sistemlerinde farklı ürün gruplarını kurup tesisleri işletmeci firmaya anahtar teslim niteliğinde sunacak bir alt yapı ve birikime sahiptir.

Mühendislik yetenekleri konsept geliştirme, tasarım, simülasyon ve prototip geliştirme, PLC programlama ve otomasyon, yazılım geliştirme görüntü işleme konularını içine alan entegre bir yapıdır. Bilgisayar destekli sistemler üzerine modelleme, simülasyon, programlama, konularında uzmanlık kazanmış ekiple birlikte eş zamanlı yürüyen pek çok araştırma - geliştirme projesi ilgili tasarım ve üretim ekipleri tarafından başarıyla yürütülmektedir.

Gıda sektöründe makine ve ekipman sağlayan bir üretici olarak, insan sağlığı ve çevreye duyarlık Albayraklar makinenin en önemli temel prensiplerindendir. İlgili ulusal ve uluslararası standartlara uyum, kullanılan hammaddeden üretilen tüm makinalara yansıtılmaktadır.

Toz, taneli ve granül besleme, dozaj lama ve dolum sistemleri, şişe ve kavanoz dizme dozajlama, folyo yapıştırma ve kapak kapatma sistemleri, krema sos ketçap vb dolum ve paketleme sistemleri, ön görülen renk aralıklarında baskı ve matbaa sistemleri, sensör ve kameralı kontrol sistemleri gibi pek çok makineyi ve sistemi portföyünde barındıran Albayraklar makine oldukça gelişmiş bir bilgi sistemleri alt yapısına sahiptir. Tasarım, ar-ge ve üretim montaj alt yapısı, en üst düzeyde kullanılmaktadır.

Misyonumuz

Çevreye ve sosyal sorumluluk projelerine duyarlı, dinamik kadrosu ile küreselleşen pazarda müşteri memnuniyeti odaklı, ülke ekonomisine katkıda bulunan, dünyada gelişen teknolojiyi yakından izleyerek katma değer yaratan ürünler üreten bir firma olmaktır.

Vizyonumuz

Albayraklar makina sürekli gelişen teknolojisi, yüksek performanslı ürünleri ve sınırsız müşteri memnuniyeti ile yakın dönemde Türkiye’ de gıda ve gıda dışı paketleme sektöründe öncü uzun dönemde Dünya’ da lider firmalardan biri olmayı hedeflemektedir.

İlkelerimiz

Dürüst ve şeffaf çalışma prensiplerimiz ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamak Adil rekabet ilkeleri içinde hareket etmek Topluma karşı sorumluluk bilincinde olmak ve topluma yarar sağlayacak sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmek. Yaratıcı ve yenilikçi yapı ile gıda ve gıda dışı paketleme sektöründe öncü olmak

Kalite Politikamız 

İç ve dış müşteri odaklı bir kurum olma hedefi doğrultusunda ve bu hedefe paralel olarak kurmuş olduğumuz kalite yönetim sistemini, iş süreçlerini ve bunları uygulayan insan kaynaklarımızı geliştirerek, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin kalitesini arttırmak.