Pabay - Kimdir

KULLANICI

Gurubumuz 1957 yılında Istefan Bayramoğlu tarafından Eminönü’nde baharat ve kimyevi maddeler toptancısı olarak kurulmuş olup bugüne kadar hizmet ettiği sektörde ilklere imza atmıştır. Bu arada et sektörünün sanayileşmesini de sağlamıştır.

Kuruluşunun ilk yıllarında baharat ve katkı maddeleriyle hizmete başlayan şirketimiz 1974 yılında Pabay A.Ş.′nin Gayrettepe Merkez Ofis ve Florya Üretim Tesislerinin kurulmasıyla ürün yelpazesini genişletmiş; yapay ve kologen bağırsağı ülkemize tanıtan ve kullanımını sağlayan ilk isim olmuştur. Buna bağlı olarak bağırsakların baskısı ve shirtlenmesi için gerekli tesisi kurup faaliyete geçirerek bu alanda da öncülüğünü sürdürmüştür. Aynı zamanda flexo baskı makineleri ile 6 renk ön ve 6 renk arka baskıyı aynı anda yapabilmektedir.

Amacı hem kendisini hem de birlikte çalıştığı kurumları geliştirmek olan gurubumuz, 1976 yılında İstBay A.Ş.′nin de kurulması ile; makine, klips, ip, yedek parça, ekipman, komple üretim hattı kısaca et ve tavuk endüstrisinin ihtiyaç duyabileceği tüm teknik servis ve malzemeleri temin eden lider bir kuruluş haline gelmiştir. Şuanda İstBay A.Ş. Makine ve yedek parça alanındaki faaliyetlerini durdurmuştur.

Her geçen yıl teknolojisini yenilemekte olan PABAY A.Ş., et ve süt endüstrisinin ihtiyaç duyduğu kılıfların, muhtelif renk ve standartta kesim, shirt, grafik tasarım ve baskı işlemlerini yapmaktadır.

50 yılı aşan bir süredir çalışmalarına devam eden ve sektördeki öncülüğünü sürdüren şirketimiz, AR-GE çalışmalarını her geçen gün artırarak en iyi kalite ve hizmeti uygun fiyata sunmayı amaç edinmiştir.

Yaptığımız bu çalışmalar yetkili belgelendirme kuruluşunca değerlendirilmiş ve firmamız ISO 9001:2008 KALİTE BELGESİ ve ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ belgesi ile belgelendirilmiştir.