Odak Ambalaj - Kimdir

1996 yılında İskenderun’da faaliyete başlamış olan Bamak Katı Yakıt Ambalaj Sanayi ve Gemi Acenteliği A.Ş. 2013 yılında Odak Ambalaj ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında en ileri üretim teknolojileri ile donatılmış 9.000 m² kapalı tesisinde Big Bag ve çuval imalatı yapmaktadır. Firmamız çalışmalarını ODAK Group çatısı altında İskenderun Organize Sanayi sitesinde bulunan fabrikasıyla sürdürmektedir.

Tamamen yatay üretim sistemiyle yıllık 3.500 ton ürün imâl edilmektedir. Pazarda önemli bir paya sahip olan ODAK, tesislerinde Big Bag (FIBC’s), Sling, Sling Bag, Big Bag kumaşı, kolonu, dikiş ipi, şeridi, P.P. çuval, lamineli P.P. Çuval, Sling ve Sling Bag üretimi yapılmaktadır.

Ürünlerimiz, kömür, kimya, maden, mineral, petrokimya, tarım, yem, tohum, gübre gibi değişik endüstrilerde kullanılmaktadır. Big Bag, Sling ve Sling Bag ürünleri EFIBCA kurallarına uygun ISO standartlarında sertifikalandırılmıştır. Sertifikalarımız Almanya'da yerleşik LABORDATA ve Belçika'da yerleşik BPI tarafından verilmiştir. Sling ve Sling Bag ürünlerinin etiketlerinde sertifika numara ve tarihlerimiz yer almaktadır. Tamamen yatay üretim hattı sayesinde toplam kalite kontrol sağlanmaktadır.