Lazermarket - Kimdir

Lazer Makinaları, Lazer Markalama Makinası, Lazer Kaynak Makinası, CO2 Lazer Kesim ve Markalama Makinası, Lazer Makinası Yedek Parçaları İmalatı Pazarlaması ve Satışı

LAZER MARKET Markalama Kaynak Makine San. Tic. Ltd. Şti, 17 yıllık lazer deneyimi ile lazer markalama makinası imalatı, fason lazer markalama ve lazer kaynak hizmeti vermektedir.

İzmir Bornova 4.Sanayi’de Lazer Metal ile başlayan lazer tecrübemiz 2006 yılında kendi bünyemizde kurduğumuz Lazer Mikron ile devam etti. 2011 yılında faaliyetlerine son verilen Lazer Mikron’un ardından, yine kendi bünyemizde kurduğumuz Lazer Market olarak yolumuza devam ediyoruz. Bursa, İstanbul ve Manisa’daki iş ortaklarımız ile hizmet ağımızı genişlettik.

Deneyimli kadromuz ile en gelişmiş lazer markalama sistemi olan FİBER LAZER markalama makinalarının üretimi, Scanlab’ın Türkiye temsilciği, dünyanın en önemli lazer üreticisi Rofin’in resmi distribütörü ve Türkiye’deki tek servis sağlayıcısı LAZER MARKET aynı zamanda fason lazer markalama ve lazer kaynak ile hizmetinizdedir.

2006 yılında başlayan Ar-Ge çalışmalarımız sonucu ilk Fiber Lazerin üretiminin ardından günümüze kadar Otomotiv, Kuyumculuk, Medikal ürünler, Reklamcılık&Promosyon, Makine imalatı, Hayvan küpesi, Elektronik, Kesici takımlar, Pantograf, Silah sanayi, Savunma sanayi, Armatür, Hırdavat gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren TAİ, TEİ, Schneider Elektrik, Arçelik, Baykal Makine, MKE gibi  önemli firmalara Fiber Lazer kurulumunu gerçekleştirdik.

Lazer Kaynak alanında Rofin marka lazer kaynak makinalarının satış ve servis hizmetini de sağlamaktayız. Bütün şubelerimizde de fason kaynak faaliyetimiz devam etmektedir.