Dağlı Endüstriyel - Kimdir

FİLTRE TORBASI, TOZ TOPLAMA, FİLTRE BEZİ, FİLTRE SİSTEMİ, TOZ VE DUMAN FİLTRELERİ. KONVEYÖR BANT, ELEVATÖR KAYIŞI, FIRIN BANTLARI, FIRIN BEZLERİ, SANAYİ KAYIŞLARI VE TEKNİK TEKSTİL İMALATI.

JET FİLTRE EKİPMANLARI

Biz uzun yıllardır Dokuma – Konfeksiyon – Laminasyon - Teknik Tekstil – Keçe - Filtre Kumaşı - Filtre Torbası - Konveyor Bant ve Elevatör Kayış üretimi yapmaktayız.

Bu uzun süreçte Filtre Kumaşı ve Konveyor Bant üretiminde kendini geliştirerek Türkiye’nin Filtre ve Kayış konusunda tanınan, güvenilen ve tercih edilen kurumsal bir şirket haline gelmiş bulunmaktayız.

2001 yılında komşu devlet Bulgaristan’da kurduğumuz Deni-Teks Ltd. firmamız ile Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan, Kazakistan ve Romanya’daki Un Fabrikaları, Ekmek Fabrikaları, Pirinç Fabrikaları, Yağ Fabrikaları, Çimento Sanayi, Ahşap İşleme Sanayi, Gübre Sanayi, Dökümcülük, Madencilik, Gıda Sektörü gibi biribirinden bağımsız sektörlerde ürettiğimiz endüstri ürünlerimiz ve yerli üreticimizin ürünlerinin satışını yapmaktayız.

Endüstriyel Fabrikaların Filtre Kumaşları, Filtre Torbaları, Konveyor-Elevatör Kayışları, Fabrika Malzemeleri Satışı ve komşu devletlerde vermiş olduğumuz bayiliklerle çalışmalarımız devam etmektedir.

KALİTE VE ÜRETİM ANLAYIŞI

Tesisimizde İplik Büküm, Dokuma, Konfeksiyon, Laminasyon olarak entegre halinde üretim yapmaktayız.

Müşteri ihtiyacına özel, kaliteli üretim yapmak çalışma prensibimizdir. Müşteri firmalara taahhüt edilen kalitede ve zamanında üretim yapmak. Kaliteli yeni ürün oluşturma aşamasında tüm çalışanlarımızın katılımı ile AR-GE çalışması yaparak yeni ürünler tasarlamaktayız.