Gelişim Millmak - Kimdir

bakır eleme sistemleri ile siz değerli müşderilerimize hizmet vermekdeyiz makınamız garantili olup servis yedek parça ile hizmetinizdeyiz

“MİLLMAK” Değirmencilik olarak referans aldığımız en önemli hareket noktası, müşterilerimizden gelen değerlendirmedir. Bu değerlendirmeye tabii tutulan sadece imal ettiğimiz makineler değil, size sunmaya çalıştığımız Hizmet, Kalite, Hız kapsaminda gelişen ve bizleri geliştiren emeğimizdir, bizleri yarinlara götüren, yarinlarimizi var kilan ortak emeğimizdir! Degirmen makinelerinin imalatı ve montajlarında kaliteli, güvenli ve verimliliği yüksek tesisleri kurmak başlıca hedefimizdir. Bu kriterler çerçevesinde 1996 yılından bu yana“MİLLMAK” Değirmencilik olarak yurtiçinde ve yurtdışında birçok değirmen tesisinin kurulmasına imza attık. Firmamız 10.000 m2 lik bir alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Sürekli gelişen ve geliştiren, genç, dinamik ve yenilikçi, alanında uzman bir kadro ile büyüyen şirketimiz:

- Proje hazırlama;
- Değirmen makine imalatı;
- Anahtar teslimi otomasyon katlı ve kompakt un ve irmik tesislerin kurulması;
- Tüm montaj, çalıştırma, bakım, onarım ve servis çalışmaları;
- Makine ve tesislerin yenilenmesi ve kapasite arttırılması;
- Personelin makine kullanım konusunda eğitilmesi;
- Paketleme, kantar ve silo sistemlerin kurulması;
- Laboratuvar malzemelerinin ve yedek parçalarının temini gibi hizmetlerle daima sizin yanınızda olmaktan onur duymaktayız.