Demse Tekstil - Kimdir

Kapitone ve Kapitone Makinaları

Firmamız, Demse Tekstil Pazarlama Tic.ve San.Ltd.Şti adı altında 1990 yılından bu yana dürüst ve güvenilir ticaret anlayışını ilke edinerek,Çorluda 22.000m2 alana konumlanmış tesislerinde mesleğinde deneyimli ve profesyonel ekibiyle üretime başlamıştır.

İstanbul Güngören'de 1500m2 ve İstanbul Topkapı'da 2500m2 olmak üzere iki adet fabrikasıylada faaliyet göstermektedir. Demse Tekstil Elyaf ve Kapitone sektöründe yaptığı yatırımlarla tecrübesini birleştirerek her geçen gün büyümekte ve siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir

 

Distirübütörlüğünü yaptığımız tekstil makinalarının ithalatını ithalat departmanımız büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.

Devamlı araştırma ve takip içersinde bulunan konusunda uzman personelimiz en iyi kalitedeki malı en uygun fiyata getirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.

 

İthal ettiğimiz bazı ürünler;tekstil makinaları ;kapitone ve nakış makinaları,boncuk elyaf makinası,hammadde; hollow conjugate silicone, spunbond tela, polyester astar.

 

İthalat yaptığımız bazı ülkeler:

Çin, Pakistan, Hindistan, Arabistan, İran, Wietnam ve Cameroon

İhracat yaptığımız bazı ülkeler;

Makedonya, İran, Avusturya

 

MİSYON:

Demse Tekstil 1990 yılından bu yana kaliteyi ve güvenirliliği kendine misyon edinmiştir.her geçen gün gelişen ve teknolojiyi takip eden makina parkuru ile gelişmelere adapte ettiği profesyonel ekibi ile tecrübesini birleştirerek teknik tekstil sektöründe söz sahibi olmaya devam etmektedir.

VİZYON:

Demse Tekstil yaptığı yatırımlarla sektörün yeniliklerini takip etmekte fabrikalarını yenilikçi dogrultuda geliştirmektedir.En iyi kaliteyi en uygun fiyata müşterilerine sunarak her zaman müşteri memnuniyetini  ön planda tutmayı hedeflemektedir