Augment - Kimdir

CNC Tel Bükme, CNC Boru Bükme, CNC Lama Bükme, Otomobil Koltuk Başlığı Hattı, Punta Kaynak Makinaları ve Hatları, Ocak Üstü Izgara Üretim Hattı, CNC Yay Form Makinaları

Augment Wire & Tube Bending Machine olarak otomotiv, beyaz eşya, market aksesuarları, mutfak ve kiler ekipmanları, inşaat sektörü, yay üreticileri vb. sektörlerde üretim yapmakta olan kuruluşlara makina üretimi yapmaktayız.

Üretimini gerçekleştirdiğimiz başlıca makina grupları:

• CNC Tel Bükme Makinaları
• CNC Boru Bükme Makinaları
• CNC Lama Bükme Makinaları
• Otomotive Sektörüne Yönelik Özel Üretim ve Montaj Hatları
• Panel Çit Makinaları
• Endüstriyel Hasır Kaynak Makinaları
• Direnç Kaynak Ekipmanları
• CNC Yay Makinaları
• CNC Tel Doğrultma ve Boy Kesme Makinaları
• Tel Çekme / Haddeleme Makinaları

• Tel Ezme Makinaları
• Sürtünme Kaynak Makinaları

Hayata şekil veren makineler vardır...

Siz görmezsiniz ama onlar yaşam kalitenizi yükselten unsurların arkasında hiç şaşmadan çalışırlar: Otomobiller, köprüler, gemiler, binalar ve nice görkemli yapılar… Hepsinin ve daha pek çoğunun üretiminde ve inşasında büyük emekler, tecrübe ve zekâ eseri makinelerin payı var. Makineler olmazsa modern hayat olmaz.

Augment Wire & Tube Bending Machine'nin, üstün Türkiye Teknolojisi ile ürettiği tel form makineleri de 5. yılında Türkiyenin en iyi markalarının fabrikalarında çalışıyor, yaşam en kusursuz şeklini Augment Wire & Tube Bending makinalarından alıyor. Birlikte nice yıllara…

"Üretici için Türkiye’den yüksek teknoloji"

Kısa sürede ulaştığı başarılara yenilerini de ekleyerek, yazmaya devam eden Augment Wire & Tube Bending Machine, bugün Türkiye’nin gücünü simgeleyen yüksek kalitesini başarıyla dünyaya taşıyor. 
Augment Wire & Tube Bending Machine, teknolojik üretim tesisi ile hem Bursa hem de Türkiye için bir gurur kaynağı… 2010 yılında Bursa’da kurulan Augment Wire & Tube Bending Machine, ilk günden itibaren gösterdiği azimle, cnc tel bükme makinalarındaki yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip ederek ülke çapında tanındığı bugünkü konumuna geldi. Üretim ve yönetim merkezi Bursa’da olan Augment Wire & Tube Bending Machine, eğitimlerle geliştirdiği 20 kişilik deneyimli kadrosu ile Türkiye’de teknolojiye şekil vermeye devam ediyor.

Augment Wire & Tube Bending Machine, ürettiği tel, sac, boru ve profil bükme makinelerini dünyaya kendi markası ile pazarlıyor. Augment Wire & Tube Bending Machine, sağladığı güvenle sektörde önemli bir konuma yerleşti. 

Augment Wire & Tube Bending Machine, müşterilerine her zaman daha iyi ürünler sunabilmek için AR-GE departmanına önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Sürekli geliştirdiği metal işleme teknolojileri ile müşteri portföyünü her geçen yıl daha da genişletiyor, sektörel ve bölgesel anlamda pazarını çeşitlendiriyor. Yakaladığı yüksek kalite ile yeni pazarlar keşfetme konusunda da iddiasını sergiliyor. Augment Wire & Tube Bending Machine, kendisini sürekli yenileyen yapısıyla gelişmeye devam ettiği gibi, makine parklarını geliştirme çabasında olan müşterileri için de aynı zamanda bir danışman gibi çalışıyor.

Üretilen makinelerin CNC ve yazılım programları ile teknolojik altyapıları da sürekli iyileştiriliyor. Böylece Augment Wire & Tube Bending Makineleri, her üretimde daha işlevsel hale getiriliyor. Bu da Augment markasını daha tercih edilir kılıyor. Augment Wire & Tube Bending Machine'i ilk tercihlerden biri yapan özelliklerin başında ise titiz kalite kontrol süreçleri, imalatta kullanılan her bir parçanın özenle denetimden geçirilmesi ve dünyaca markalaşmış malzemelerin kullanılması geliyor. Sipariş kabulden mamul montajına kadar geçen tüm süreçlerde aynı yüksek kalite, yüksek hız temeline oturan müşteri odaklı yaklaşım, Augment Wire & Tube Bending Machine'nin üretim felsefesini oluşturuyor. Bu felsefe, çok az üreticinin ulaşabildiği müdahale ve çözüm hızı ile satış sonrası servis hizmetlerinde de kendisini gösteriyor. CE, ISO 9001-2000, sertifikaları ise Augment Wire & Tube Bending Machine’nin kalitesini ve yüksek standartlarını resmi olarak da kanıtlıyor. İşte tüm bu özelliklerden dolayı Augment Wire & Tube Bending Machine’i seçenler bu seçimi neden yaptıklarını iyi biliyor.

En iyi, en üst seviyede kaliteyi elde etmek için yıllarca taviz vermeden çalışan Augment Wire & Tube Bending Machine, 5. yılını gururla kutladığı 2016’da ve sonrasında gerçekleştireceği ilklerle hep alanının öncüsü olacak. Üretmiş olduğu makineler ile birlikte her zaman yenilikçilik, çağdaşlık ve güvenilirliğin temsilcisi olarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.