Maktek Makine - Kimdir

PVC Ve Alüminyum İşleme Makineleri Alım-Satım

MAK-TEK MAKİNE 2008 yılından beri müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.

Deneyimli personel ve modern makina parkı ile MAK-TEK MAKİNE; gerek ürün kalitesi, gerekse satış öncesi ve sonrası verilen kaliteli hizmet sayesinde, yurt içindeki ve yurt dışındaki müşterilerinin memnuniyetini kazanma başarısını göstermiş ve kalitede ulaştığı en son noktayı, başlangıç noktası edinmeyi kendisine ilke edinmiştir.

MAK-TEK kalitesini tercih eden değerli müşterilerimize teşekkür ederken, yeni çalışma ortaklarımızıda ürün ve hizmet kalitemizle tanıştırmaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.

Kalite Politikamız

Kalite ve Üstün Hizmet anlayışımızı siz değerli müşterilerimize sunarak ve mevcut olan potansiyelimizi geliştirerek, sizlerden alacağımız güven ve desteği, geleceğe taşıma inancının hayata geçirilmesidir.

Vizyonumuz

- Kalitesi ve ürün çeşitliliği ile müşteri isteklerine zamanında cevap verebilen,
- Müşterileri, çalışanları ve tedarikçileri ile birlikte kalitesini daha üst seviyelere taşıyabilmek için devamlı araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan bir kuruluşuz.

Misyonumuz

- Topluma ve çevremize saygıya önem vererek,
- Dünya standartlarında üretim yapmak ve ürünlerimizi uygun fiyatlarla piyasaya sunmak,
- Kaliteden ödün vermeksizin, daima kalite prensibinden hareket ederek müşteri isteklerini yerine getirmek,
- Sektörde tercih edilen ve ilk akla gelen bir şirket olma yolunda ilerlemektir.