Sukeyna Elektronik - Kimdir

Oyun Makinaları, Jetonlu Oyun Makinaları, Jetonsuz Oyun Makinaları, VR Oyun Makinaları, VR Oyun Koltuğu, Rider Oyun Koltuğu İmalatı ve Satışı

SKYN Oyun Makinaları

Firmamız olarak sektöre ilk 2001 yılında çeşitli oyun grupları üretimi ile başlamıştır. 2014 yılında ise SKYN VR markası ile VR teknolojisinde ürünlerin üretimine başlayarak müşterilerine daha çok alternatif sunmuş, oyun ve VR makineleri sektöründe ilk sıralarda yer almıştır.

Başarılı olmamızın sebebini tecrübeli uzman kadromuza borçluyuz. SKYN VR makineleri sahip olduğu çeşitli ürün yelpazesi ile Türkiye ve Dünyanın her noktasına hızlı ve güvenli bir şekilde ürün satışı gerçekleştirmektedir. Firmamız, yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için A’dan Z’ye bütün parçaları kendi bünyesinde üretmektedir.

Üretici firma olmamızdan dolayı arıza durumlarında üstün teknik destek kolaylığımız bulunmaktadır. Satışını yapmakta olduğumuz çeşitli zengin VR gruplarımız ile profesyonel anlamda bütçeye göre oyun salonları kurulumu yapmaktayız. Sloganımız uygun fiyat, ileri teknoloji, anında hizmet ve müşterilerimizin memnuniyetidir.

9D VR Sanal Gerçeklik Simülatörü Nedir? 9D VR sanal gerçeklik simülatörü kullanıcıların sanal dünyaya geçiş yapabilmeleri için sadece VR gözlüklerini takmaları yeterlidir . 9D VR gözlükleri sanal boyutun ötesinde gerçek bir dünyadaymış gibi inanılmaz deneyimler sağlıyor. Sadece VR gözlük ile değil 360 derece dönebilen platform sayesinde ateş edebileceğiniz gibi hareketli koltuklarla birlikte sınırı en yükseğe taşır. 9D VR sinema işlevi nedir? 1.Free görüş 360 derece görüş alanı, 1080 P HD çözünürlük ile iki görüş camı sayesinde eğlenceyi her yerde takip edin. 9D VR gözlükleri ile heyecanınızı hiçbir zaman kaybetmezsiniz. 2. Dinamik Etkileri İle Interaktif Kabin. Hareket hızı 10 mm/sn olan kabin için 167 mm/sn hassasiyet düzenlemesi olabilir, yeni bir dünya için 9D VR sistemleri heyecan ve aksiyon arayanlara özeldir. 3.360 ° Dönen Platform 9D VR sistemi Serbestçe dönen bir platforma sahiptir . İlerleyen, etrafında dönen, sağa ve sola çeviren 9D VR sistemi gerçek heyecan ve aksiyonu size fazlasıyla yaşatacaktır. 4: Kafa İzleme Hedef 9D VR dahili 9-axis sensörü, 360 derece kafa izleme özelliği ile benzersiz bir deneyim yaşayın. 5. Zengin İçerik Sınırsız , evrensel, uzay boşluğu ve okyanus gibi hayal edebileceğiniz ve her yere ışınlanabileceğiniz inanılmaz 9D VR teknolojisi 6. Muhteşem Sanal Gerçeklik Deneyimleri 9D VR teknolojisi ile ışınlandığınız sanal evrende uzay gemisi sürebilir, canavarlarla savaşabilir, hız trenine binebilir ve her türlü hayalinizi gerceklik tadında yaşayabilirsiniz.