Güvenal Makina - Kimdir

Metal İşleme Makinaları, Metal Kesme Testereleri, Erezyon Tezgahları, Freze Tezgahları, Matkap Tezgahları, Taşlama Tezgahları Pazarlaması ve Satışı

Güvenal Metal İşleme Makinaları 

2003 Yılında Kurulan Güvenal Makina Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 13 Yıldır Üniversal Takım Tezgahları ve CNC Tezgahlarının Satışı Konusunda Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermektedir.

Firmamız Her Geçen Gün Kendini Geliştirerek ve Tecrübe Kazanarak Sizlere Daha Hizmet Verebilmek İçin Şubeleşmeye Başlamıştır. Bu Kapsamda İkitelli Bölgesinde 2008 Yılında Hizmete Giren Şubemiz Bulunmaktadır. Güvenal Makina olarak İkitelli Şubemizde 2. El Takas ve Aynı Zamanda Revizyon İşlemleri De Yapılmaktadır.

Her Sene Düzenli Olarak Taıwan-Çin-İtalya-Almanya Gibi Ülkelerdeki Fuarları Yeni Teknolojileri Yakından Takip Ederek Siz Değerli Müşterilerimiz İçin Kaliteli Takım Tezgahlarını Ülkemize Getirdik.

Ülkemize Sadece Ce Belgesine Sahip Ürünleri Getirmekteyiz.

Müşterilerimize Daha Hızlı Hizmet Verebilmek İçin Ankara-Konya-İzmir-Bursa-Kayseri-Adana-Trakya Ve Bolu Bölgelerinde Temsilciliklerimiz Bulunmaktadır.

Vizyonumuz

Sunduğumuz Ürün Kalitesi, Hizmet ve Katma Değer ile Sektörümüzün Öncü Firması Haline Gelmek.

Misyonumuz

Teknolojinin Hızla İlerlediği Günümüzde, Dünya Çapında Teknolojiyi Yakından Takip Ederek, Sanayicilerimizin Maliyetlerini En Aza İndirerek Verimi Arttıracak Makinalarla Hizmetlerine Emin Adımlarla Devam Etmesini Sağlamak Önceliğimizdir.