Hidrosay - Kimdir

Hidrolik Alüminyum Extruzyon Presleri, Hidrolik Balata Presleri, Hidrolik Derin Çekme Presleri, Hidrolik Form Presleri, Hidrolik Kauçuk Presleri, Hidrolik Melamin Presleri satışı yapmaktadır

Hidrosay Hidrolik

Ülkemizde gelişen hidrolik ve pnömatik sektöründe önemli bir yer bulmaya çalışan HİDROSAY her geçen gün her alanda geliştirerek müşterilerine daha iyi hizmet amacıyla daha profosyonel  ve müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyeti prensibini kendine rehber edinerek çalışma hayatına devam etmektedir 

HİDROSAY  ekibi sektörde 20. Yılını doldurmuş olmanın verdiği tecrübeyle ve güçlü mühendislik altyapısıyla hidrolik, pnömatik ve otomasyonda  en basitten en  karmaşık sistemlere kadar çözüm üretebilmesi müşterilerin nazarında bizleri rakiplerimize göre farklı kılmaktadır.

Biz her türlü makinenin Hidrolik, Pnömatik ve Otomasyon sistemini kurabiliriz. 

Kurduğumuz sistemler alternatiflerine göre hem daha kullanışlı hem daha ekonomik olur.

Biz hertürlü HİDROLİK  PRES imal edebiliriz.

Bizim yaptığımız Presler son derece teknolojik bakımı kolay ve alternatiflerine göre seri olur.

Biz hertürlü makinenin bakım ve onarımını en güzel ve ekonomik bir şekilde yapabiliriz.

Siz müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte bir aile olma prensibiyle ülkemizde konusunda önemli bir firma olmaya devam edeceğiz.

Misyon & Vizyon

1. Misyon :

Hidrosay gelişen teknolojiyi takip ederek mühendislik altyapısını ekleyerek müşterilerine ekonomik ve kaliteli hidrolik makineler  ve sistemler kurar. Bu işi yaparken sürekli müşteri, tedarikçi ve çalışanlarını memnun etmeye özen gösterir. 

2. Vizyon:

Sektördeki hızlı gelişime ayak uydurarak sürekli  fakat emin adımlarla  büyümek ve yakın gelecekte ülkemizin konusunda lider firması haline gelmek ve ülkemize, teknolojisi üstün makine ve sistemler üreterek katma değer sağlamaktır.

3. Temel Değerler

3.1. Hidrosay yaptığı işte müşterinin ve çalışanının  hakkını gözetir.

3.2. Hidrosay yaptığı işin kendisinin ve ülkesinin aynası olduğunu düşünerek iş yapar.

3.3. Hidrosay makine ve sistemini yaparken israf etmemeye özen gösterir.

3.4. Hidrosay yüksek teknolojiyi ekonomik bir şekilde kullanmaya özen gösterir.

3.5. Hidrosay müşterilerine servis verme hizmetini bir başarı saymaz ve en az servis verilecek şekilde makine ve sistemini yapmaya özen gösterir.

3.6. Hidrosay yaptığı makine ve sistemi müşterisinin verimli kullanarak karlılık elde ederek büyümesinden memnuniyet duyar.