Akras Makina - Kimdir

Firmamız makina, otomasyon ve konveyör sistemleri imalatını yapmaktadır.

Firmamız makina otomasyon sistemleri, konveyör sistemleri, hidrolik lift sistemleri, mobilya montaj hattı konveyör sistemleri imalatını yapmaktadır. AKRAS MAKİNA KONVEYÖR,  27. yıılık tecrübesi ile konveyör sistemleri konusunda deneyimli firmadır. Makina Sektöründe geçirmiş olduğumuz  yılların edindirmiş olduğu tecrübeler ile her çeşit taşıma sistemlerinizi profesyonel yaklaşım ve uzman kadromuz ile kısa sürede tamamlayarak siz değerli müşterilerimizin en düşük maliyetlerle, işletmenizin daha verimli hale gelmesini amaçlıyoruz.

Türk Makina sektörüne en ileri teknolojiyi sunabilmek amacıyla 2007 yılında kurulmuş ve geçen kısa zamanda makina sektörünün önde gelen kuruluşları arasındaki yerini almıştır. Hızla büyümemizin ardında makina sektörünün sürekli gelişen ve değişen ihtiyaçlarının irdelenmesi, teknolojik olarak gelişmelerin yakın takibi, satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyetini ön planda tutma çabamız yer almaktadır.

  1. Güvenilir ve sürekli hizmet vermek.
  2. Yenilikçi çözümler üretmek.
  3. Satış ve teslim sonrası servis ve bakım hizmetleri sürekli destek sunma.
  4. Gelişmiş teknolojileri kullanmak.
  5. Optimum çözüm önerileri ile ekonomik ve kaliteli hizmet sunmak.
  6. İyi planlama ve zaman yönetimi uygulayarak gecikmemek.
  7. Eleştiri ve önerilere açık.

Vizyonumuz

Müşterilerimize gönül rahatlığıyla kullanabileceği kaliteli ve sağlıklı ürünler sunarak firmamızın gelişmesini ve rekabet gücünü sürekli kılmaktır.

Gelişen teknolojiyi takip ederek, eleştiri ve yeniliklere açık olup kaliteli bir büyümeye ulaşmaktır. Aynı zamanda şirket olarak sorumluluklarımızı yerine getirerek sektördeki güvenilir ve vazgeçilmez yerimizi daha da sağlamlaştırmaktır.

Misyonumuz

Müşterilerimize yenilikçi çözümlerle birlikte güvenilir ve sürekli hizmet vermektir. Gelişmiş teknolojileri kullanmayı amaç edinmiş olan şirketimiz optimum çözüm önerileriyle ekonomik ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. İyi planlama ve zaman yönetimi uygulayarak müşteri taleplerini geciktirmemek önceliklerimizden olup satış sonrası sürekli destek sağlamak şirketimiz misyonlarındandır.

İnsana ve doğaya saygılı çalışma anlayışı ile,

Tedarikçilerimizle işbirliği yaparak,

Personelimizin eğitimine önem vererek,

Mevzuat şartlarına uygun, müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde memnuniyetini sağlayacak kaliteli ve güvenli ürünler sunmak,

Toplumumuzun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Kalite Politikamız

AKRAS MAKİNA Konveyör‘ ün kalite politikası, geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmelerde yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini maksimum düzeyde sağlamaktır. Bu temel politika çerçevesinde sürekli gelişmeye açık olan mevcut kalite yönetim sistemimizin gereklerini titizlikle uygulamak suretiyle güvenilir ve mükemmel ürünü yaratmak, uygunluğunu doğrulamak ve müşteriye sunmak temel amacımızdır.