KarMetal - Kimdir

Özel amaçlı makina imalatı , otomotiv ve traktör sanayisinde yedek parça üretimi , şerit testere makinası imalatı

Karmetal, 1975 yılında özel amaçlı makine imalatı olarak kurulmuştur. 1980li yıllarda otomotiv ve savunma sanayinde yedek parça imalatına başladı.1997 yılında, yedek parça üretimine ek olarak şerit testere makinesi imalatına da başlandı. Ürettiğimiz makinemizin modellerini hızla artırdık ve şu an Türkiye şerit testere makinesi sektöründe lider konumundayız. Karmetal'in kalitesi TÜV-SUSVEST DIN EN ISO 9001:2008 ve TURQUM kalite sertifikası tarafından onaylanmıştır. Makinalarımız CE standartlarına uyumlu hale getirilmiştir.Bu çalışmaların verdiği güvenle ürünlerimizin mekanik parçalarına 2 yıl, elektrik-elektronik parçalarına 1 yıl garanti vermekteyiz.

Karmetal hizmetleriyle yerli ve uluslararası pazarda itibarını ve güvenilirliğini günden güne artırmaktadır. ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Rusya dahil olmak üzere toplam 40'dan fazla ülkeye satış yapmaktayız.

Karmetal, teknolojik gelişmeler ışığında fiyatta rekabetçi, kalitede öncü ürünler üreterek satış sonrası hizmetleriyle müşteri memnuniyetini artırmayı, tüm çalışanlarıyla verimli ve gelişen bir organizasyon yapısının sürekliliğini sağlayarak sektöründe dünya markası olmayı kalite politikası olarak benimsemiştir.

Karmetal modern teknolojiye uygun olarak üretim kapasitesini artırmıştır. AR-GE departmanı tarafından geliştirilen yeni ürünleri iç ve dış pazara sunmak Karmetal'in amaçları arasındadır. Karmetal sürekli değişen ve gelişen dünya teknolojisini takip edip uygularken, yurt içi/yurt dışı tanıtım ve fuar organizasyonlarına katılarak ürünlerini sergilemektedir. Amacımız kullanıcıların memnuniyeti için son teknolojileri kapsayan makinalar sunmak, makinalarımızı satış sonrası teknik servis ve hizmetleriyle en iyi şekilde sunmaktır.

Misyon

Kaliteli ürünler üreterek bilinçli, eğitimli, konusunda uzmanlaşmış profesyonel kadrolarla kurumsallaşmak, tüm çalışanlarımızı, müşterilerimizi ve tedarikçilerimizi kalitemize ortak etmek.

Vizyon

Her sektörde kurumsal ve işbirliklerine açık bir şirket olmak.
Mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteli ürünler üretmek/sunmak,
Çevreye zarar vermemek,
Koşulsuz insan güvenliğini ön planda tutmak,
Yüksek hizmet kalitesini iş akış zincirimizin önemli bir halkası kılmak,
Müşterilerimize dünya standartlarında ürünler sunmak,

Kalite Politikamız

Karmetal'in kalitesi TÜV-SUSVEST DIN EN ISO 9001:2008 ve TURQUM kalite sertifikası tarafından onaylanmıştır. Makinalarımız CE standartlarına uyumlu hale getirilmiştir. Bu çalışmaların verdiği güvenle ürünlerimizin mekanik parçalarına 2 yıl, elektrik-elektronik parçalarına 1 yıl garanti vermekteyiz.