MAK-SİS - Kimdir

Maltech Ve PFT Bayisi - Sıva Ve Alçı Makineleri Satışı

Firmamız 2009 yılında, Ankara'da kurulmuştur. Makinalı sıva sistemleri konusunda alanında uzmanlaşmış olan firmamız, sektörün ihtiyacı olan kaliteli ürün ve hizmeti başarıyla sunmaktadır. Makinalı sıva sistemlerinde Dünyanın lider üreticisi konumundaki Maltech ve PFT Firmasının bayiliğini yapan firmamız, İnşaat alanındaki Teknolojik gelişmelerin daima öncüsü ve lideri olmayı başarmıştır. 

Alçıpan profilleri, sıva köşe profilleri ve Brüt beton astarı üretimi yapan firmamızın ürünleri TSE , CE ve ISO belgelidir. Firmamız Tüm yurt geneline ürün ve hizmet vermenin yanında,yaptığı ihracatlar ile ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Sıva makinaları ve inşaat ürünleri sektöründe çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; gerek ürünlerin ve gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. 

MAK-SİS, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır. 

"Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir. 

MAK-SİS, bu ilke ve değerlere bağlı kalarak; tanıtım ve teklif aşamalarından başlayıp, ürün veya hizmetin faturalandırılmasına kadar geçen süreç içerisinde, tüm hizmet ve faaliyetlerini hatasız ve bir defada doğru olarak yaparak bir dünya markası olacaktır.

MAK-SİS olarak alanında Profesyonel Üretim, Satış ve Servis ekibimizle birlikte, müşterilerimizin ve İnşaat sektörünün ihtiyacı olan Doğru, hızlı ve kaliteli hizmet prensibiyle hareket etmektedir.