Simtar Makina - Kimdir

Endüstriyel Ve Ticari Azot Jeneratörleri ve Kompresör İmalatı ve Satışı

Simtar Makina olarak uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu kendi azot jeneratörünün tasarımını ve üretimini tamamlamıştır.

İlk olarak SNE modeli piyasaya sunan Simtar Makina, akabinde SNP model azot jeneratörlerini uzun süren çalışmalar sonucu tamamlamış ve müşterilerinin kullanımına sunmuştur. 2 yıl süren uzun ve detaylı bir çalışma sonucunda da SNL model komple set azot jeneratörleri üretimi tamamlanmış ve kullanıcı ile buluşmuştur.

SNL model azot jeneratörleri son kullanıcıya hiç bir sorumluluk yüklemeden basınçlı hava üretiminden azot tedariğine kadar olan bütün süreci otomatik olarak kendi yapmaktadır. Ve ayrıca bunu olabilecek en az ekipman ile yapması ile SNL model azot jeneratörlerinin ayırt edici bir özelliğidir.

Simtar Makina olarak, üzerinde çalıştığımız azot gazı booster kompresörlerimiz 1.5 yıl süren uzun çalışmalar neticesinde tamamlanmış olup, sektöre giriş yapmıştır.

Yine 1 yıla yakın bir süredir arge çalışmaları devam eden oksijen jeneratörleride çok yakında siz değerli kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

CE belgesine sahip tüm ürünlerimizde öncelikli hedeflerimiz, tamamen güvenli ve kullanıcına minimum sorumluluk yükleyen bir ürün olmasıdır.