Kürmaksan Makina - Kimdir

Metal İşleme Makinaları, Saç İşleme Makinaları, Kaynak Makinaları, İstif Makinaları, Elektrikli El Aletleri Pazarlaması ve Satışı

Kürsan Hırdavat Makina

Firmamız bu sektörde 1994 yılından beri kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Firmamız İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı olan Karaköy bölgesinde, hırdavat ve makine sektörünün merkezi konumundadır. Değerli müşterilerimize İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet veren üç mağazamız bulunmaktadır.

Müşterilerimize daha ulaşılabilir olmak için hirdavatcarsim.com sitesi üzerinden de online satışı kanalımızla hizmetimize devam etmekteyiz. Hızlı gönderim, uygun fiyat ,kaliteli ürün anlayışıyla bu alanda da hizmetimize devam etmekteyiz.

Ana ürün grubu olarak,; Metal işleme makinaları, Akülü ve Elektrikli El aletleri, Endüstriyel makinalar, Saç işleme Makinaları, Kaynak Grubu,  Bahçe grubu , Kaldırmak Ekipmanları, Enerji Grubu, İş Güvenliği, Sarf Malzemeler ve bunların yanında birçok daha ürün grubu, binlerce ürün çeşitliliği ve birçok marka ile siz değerli müşterilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışmayı kendimize hedef edinmiş durumdayız.