Uzman Pompa - Kimdir

Uzman pompa, Gıda, Asfalt, Kimya, Yem Sanayii, Boya sanayiinde kullanılan viskoz ve yarı viskoz sıvıların transferi için DİŞLİ POMPALAR üretmektedir.

UZMAN POMPA, 40 yıl önce sanayimize pik ve sfero döküm yaparak başladığı ticaret hayatına, döküm yaptığı pompa firmalarının fason imalatını yaparak devam etmiştir. 
     90' lı yılların sonlarına doğru kendi markası ve tasarımlarıyla pompa ve diğer ekipmanların imalatına başlayan UZMAN POMPA Türkiye'de ilk olarak Model, döküm ve işlemesini tamamen kendi bünyesinde gerçekleştiren ilk ve tek pompa imalatçısıdır. Tüm imalat ihtiyaçlarını kendi bünyesinde karşılayan UZMAN POMPA, rekabetçi fiyatları, yüksek kaliteli ve geniş yelpazeli ürün portföyü ile kalite ve güvenilirliğini çok kısa bir sürede tüm müşterilerine kanıtlamıştır. Her geçen gün müşteri portföyünü genişleten UZMAN POMPA, ürünlerinin %25 lik kısmını yurt dışı pazarlara ihraç etmenin gururunu yaşamaktadır.
     UZMAN POMPA; üretimini 3 adet CNC Dik İşleme Merkezi, 2 adet CNC Torna tezgahı, 4 adet üniversal torna tezgahı, 1 adet üniversal freze tezgahı, 1 adet testere tezgahı ve 1 adet hidrolik pres ile gerçekleştirmekte ve tezgah kapasitesini her geçen gün genişletmektedir.