Oluşum Makina - Kimdir

Gravimetrik (ağırlık temelli) teneke/damacana, şişe dolum, kapatma, etiketleme makinaları ve tartı otomasyonu sistemleri

OLUŞUM MAKİNA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

OLUŞUM MAKİNE San. Ve Tic. Ltd. Şti. 1995 yılının Nisan ayında özellikle gıda, kimya ve ilaç sanayinin hassas sıvı paketleme makinaları gereksinimini karşılamak amacıyla Mustafa Pınar ve Eyüphan İzmirlioğlu tarafından kurulmuştur. 

Gravimetrik (ağırlık temelli) teneke/damacana, şişe dolum, kapatma, etiketleme makinaları ve tartı otomasyonu sistemleri üreten Oluşum Makina San. özellikle gravimetrik (ağırlık kontrollu) sıvı dolum makinaları konusunda Türkiye'nin en büyük makina üreticisidir. 

Oluşum Makina Sanayi geçtiğimiz yıllarda yürüttüğü AR-GE çalışmalarıyla hem performans, hem de fiyat açısından  yabancı markalarla çok kolay rekabet edebilecek ürünler geliştirmiş, bunun sonucu olarak başarıyla yurt dışına açılmıştır.  Günümüzde toplam satışlar içinde ihracatın payı %50yi aşmıştır. Geniş bir yelpaze içindeki ülkere ihracat yapan firmamız, Suriye, Hindistan, Sri Lanka, Mısır, Katar, Orta Afrika Cumhuriyeti ve Yunanistan'ın yanı sıra son olarak Kongo'ya da ilk ihracatını gerçekleştirmiştir.

Güçlü AR- GE alt yapısıyla her yıl en az bir yeni ürün geliştiren firmamız, bu anlayışını bundan sonra da sürdürmekten kıvanç duyacaktır.