Cambaş Makina - Kimdir

Cam Yıkama ve İşleme Makinaları İmalatı

Isı Yalıtımlı Çift Cam üretimi yapan firmalara Türkiye’de ilk defa “Cam Yıkama Makinesi” üreterek faaliyete başlayan Cambaş Makina, Bursa şehrinde Dursun Canbaş tarafından 1996 yılında kurulmuştur.

Günümüzde çift cam atölyelerinin ihtiyacı olan tüm cihazları üretebilen şirket, talep doğrultusunda farklı makinelerin de imalatını yapabilmektedir. 

Cambaş Makina, 2007 yılı itibarı ile Cambaş Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  ünvanıyla makina sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

Cambaş Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. , pvc ve ısı yalıtımlı çift cam üreten firmaların ihtiyacı olan uygun makinelerin imalatını gerçekleştirmektedir.

Şirket, üretim ve satışının çoğunluğunu ihracat olarak yapmaktadır. İhracat yaptığı ülkeler  Kosova, Makedonya, Rusya, Kazakistan, Suriye, Irak, İran, Fas, Mısır, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna. Romanya , Bulgaristan, Moldova, Sırbistan ve Yugoslavya'dır.

Isı Yalıtımlı Çift Cam üretimi yapan şirketler, ürünlerini Cambaş Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin ürettiği iklimlendirme programı ve çift cam kontrol laboratuvarı sayesinde kusursuz bir şekilde imal etmektedirler. 

Yılda 80 ve üzerinde makine üretim kapasitesine sahip olan ve her geçen yıl daha çok büyüyen Cambaş Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin ilk ürünü olan “Cam Yıkama Makinesi”, en çok üretimi yapılan ısı yalıtımlı çift cam ekipmanıdır.

Misyon & Vizyon

Cambaş Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. bulunduğu sektörde güvenilir ve tercih edilir şirketler arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.

Bu politikanın devamlılığını sağlamak amacıyla aşağıdaki maddeleri belirlemiştir.

- Müşterilerimizin üretim ve hizmetlerinin aksamaması için, uygun koşulları sağlamak.

- Bu amaçla dünyadaki teknolojileri, standartları sürekli izleyerek müşterilerinin beklentilerini aşan ürünler tasarlamak.

- Müşterilerimize en uygun fiyat, en üstün kalite ve mevzuata uygun olarak zamanında güvenilir ürünleri sunmak.

- Ürünlerimizin sürekli ve sorunsuz hizmet verebilmeleri için satış öncesi azami teknik kontrol ve sonrası teknik destekleri zamanında ve tam olarak vermek.

- Çalışanlarının sağlığını, güvenliğini, bugününü ve yarınını güvence altına almak, bireysel gelişimini artırmak, sorumluluk paylaşımı ile yetkilendirilmiş takım ruhunun sürekliliğini sağlamak.

- Tedarikçileri ile sıkı ve sürekli iş birliği kurarak gelişmelerini sağlamak, sonuçları izlemek, hizmet zinciri halkalarının tümünün sağlamlığından emin olmak.

- Başta üst yönetim olmak üzere tüm çalışanlar Cambaş Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikası'nı uygulamaktan ve kalite sisteminin etkinliğini geliştirmekten sorumludur