Tetisan - Kimdir

Ölçüm Ve Kontrol Ekipmanları | Nem Alma Cihazları | Endüstriyel Fanlar | UVC Dezenfeksiyon Sistemleri | Hava Temizleme Cihazları | Nemlendirme Cihazları Satışı

Dwyer Instruments Inc Türkiye

1931 yılından kurulduğundan bu yana, Dwyer Instruments kullanıcıların akıllarında kalite, güvenilirlik ve stokta bulunan düşük maliyetli ürünlerin tedarikçisi olarak yer edinmiştir. Kontrol ve ölçüm endüstrisinde lider bir üretici olarak, Dwyer büyümeye devam etmekte ve sadece tesisat sektörü ile sınırlı olmayıp, kimya, gıda, petrol ve gaz, ve kirlilik kontrolü gibi ana pazarlar da dahil olmak üzere hizmet etmektedir.

Dwyer Magnehelic® basınç göstergeleri, Photohelic® anahtar/göstergeler, Rate Master® akış ölçerler, ve Hi-Flow® vanalar gibi lider marka adlarına sahiptir. Yeni ürün gelişimine ek olarak, Dwyer birkaç katılımla başarılarını arttırmış ve pazarda tanınırlığını arttırmıştır. Mercoid Controls, Love Controls, W.E. Anderson ve Proximity Controls gibi önemli isimlerin katılımı yeni pazarlar sağlamış ve Dwyer’ın mevcut ününü gösterip desteklemiştir.

Tetisan Tesisat, Dwyer Türkiye resmi temsilcisidir.

DST Seibu Giken AB

1985 yılında kurulan Seibu Giken DST AB, şu anda lider uluslararası kurutucu nem alma tedarikçilerindendir.  DST dünya çapında 40’ın üstünde ülkede temsil edilmektedir. DST ürün gamı özellikle ticari ve endüstriyel uygulamalarda nem problemlerini çözmek için özel olarak tasarlanmıştır. 1993’te DST, dünyada kurutucu teknolojisinde lider olan Japon Seibu Giken Co Ltd firmasına bağlanmıştır. Seibu Giken Co firması nem alıcı rotorlar, VOC-rotorları, ısı geri kazanım rotorları, petek rotorları vs. üretmektedir.

Tetisan Tesisat, DST Seibu Giken’in resmi distribütörüdür ve kendi teknik personeli ile servis hizmeti vermektedir.

SterilAir UVC

1939 yılından beri UVC dezenfeksiyon cihazları ve ekipmanları alanında üretim ve geliştirme yapmaya devam etmektedir. 
 
Çevreye dost sterilAir-UVC teknolojisinin birincil kullanım alanları gıda endüstrisinde, havalandırma ekipmanlarında, bina yapı teknolojilerinde, laboratuarlarda, ilaç fabrikalarında ve çiftlik hayvanları üreme tesislerinde havanın, yüzeylerin ve akışkanların dezenfeksiyonu amaçlı kullanılmaktadır.

Incen IQ Air Hava Temizleme Cihazları

Incen IQ Air hava temizleme cihazlarında 45 yıldan fazla deneyimi vardır.

Tetisan Tesisat IQ Air’in Türkiye distribütörüdür.

HASCON Hava Filtrasyon Sistemleri

Hascon Filtration, 30 seneyi aşkın deneyimiyle toz toplama, duman ve yağ buharı toplama sistemleri, koku filtrasyon sistemleri, sulu filtreler, termal oksidasyon sistemleri gibi endüstriyel filtrasyon sistemleri üretiminde faaliyet vermektedir.