GM General Makina - Kimdir

Plastik & Kauçuk & Metal Teknolojilerinde makina, robot otomasyon ve yardımcı ekipman satışı; teknik servis - bakım hizmeti, ikinci el makina alımı – satımı ve revizyon işlemleri...

GENERAL Makina Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, alanlarında uzman, deneyimli, özverili ve genç bir kadro oluşumudur. Firmamız; Avrupa, Japonya, Kore, Tayvan ve Çin menşeli olan ve kendilerini dünyaya kanıtlamış güçlü firmaların mümessilliğini yapmaktadır.

Plastik & Kauçuk & Metal Teknolojilerinde makina, robot otomasyon ve yardımcı ekipman satışı; teknik servis - bakım hizmeti, ikinci el makina alımı – satımı ve revizyon işlemlerini, 20 yılı aşkın tecrübesi ışığında başarı ile yerine getirmektedir.

Deneyimli Kurucu kadromuzun tamamının mühendis olması ve teknik personelimizin de alanlarında uzman olmaları, müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamada bizlere kolaylık sağlamaktadır. Satış öncesi ve sonrası teknik hizmetleri en etkin biçimde yerine getiren General Makina Türkiye’nin dört biryanında bulunan firmalar ile yıllık bakım anlaşmaları yapmaktadır.

Firma olarak 10. yılımızı geride bırakırken, dostlarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin memnuniyeti ile daha güçlü bir firma olma yolunda her geçen gün ilerlemekteyiz. Yaptığımız güzel işler ve mutlu müşterilerimiz en iyi referansımızdır. Kesintisiz, Kaliteli ve Dürüst Hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda sizlerle de çalışmak, sorunlarınıza çözüm üretmek, birlikte daha güçlü olmak isteriz…