Tekar Makine - Kimdir

Ayakkabı Taban Enjeksiyon Makinaları İmalatı

Şirket Profilimiz

1967 yılında kurulan Tekar Makine,2000 yılında yeniden yapılanmış,ayakkabı tabanı üreticilerinin sorunlarını ve isteklerini dikkate alarak, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda makine üretim anlayışını yenilemiş, kaliteli, hızlı ve ekonomik makine çözümleriyle ayakkabı tabanı üreticisinin destekcisi olmuştur.

Ürettiği makineler, Termo - PVC - TPU ve Kauçuk hammadelerini kullanma özelliğine sahiptir.
Amacımız imalatçılarımızın birim maliyetlerini azaltıcı, kolay kullanımlı ve en kolay, en az bakım gerektiren makineleri üreterek, ekonomik koşullarda üreticilerin hizmetine sunmaktır.
Makinelerimizin teknik hizmet ve servisleri deneyimli teknik personelimiz tarafından sağlanmakta, karşılaşabileceğiniz sorunlara karşı 7/24 hizmet verilmektedir.

Misyonumuz

Türkiye ve Yurt dışı olmak üzere   güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunan, müşteri ve insan kaynağını en değerli aktifi olarak kabul eden, köklü  yakışır şekilde sürekli olarak fark ve değer yaratan, rakiplerinin örnek aldığı, her aşamada bizden daha fazlasını vaat eden, saygın ve değeri yüksek, lider firma olmaktır.

Vizyonumuz

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, alternatif  kanallar ile geniş ürün ve hizmet yelpazesini müşterilerimize en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında sürdürülebilir karlılık ve verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir firma olmaktır.