Sistem Makine - Kimdir

Plastik Geri Dönünüşüm makina ve tesisleri, İlaç sanayi tesisleri, Gıda ve endüstriyel sanayi tesisleri, Kimya sanayi üretim tesisleri, Su dolum tesisleri, Endüstriyel kazanlar İmalatı

SİSTEM MACHINE Sanayide giderek artan iş hacmi, müşteri potansiyeli ve ürün çeşitliliği sebebiyle firma müşterilerimizin ihtiyaçlarının daha kısa zamanda, rahat bir şekilde karşılanması hedeflenmektedir. Üretimini yaptığımız bütün makineler ARGE biriminde bilgisayar ortamında tasarım programlarında  tasarlanıp çizildikten sonra her bir parçanın teknik resmi oluşturulur sonra  bütün parçaların tek tek ve makine montaj halindeyken bilgisayar ortamında bütün analizleri ve testleri yapılır sonra imalat sürecine başlanır imalat titizlik ve özenle yapıldıktan sonra bütün imalatı yapılan parçaların kalite kontrolü yapılır ve montaj süresi başlar montaj işlemi bittikten sonra makine çalıştırılıp test edildikten sonra teslim işlemi yapılır. İmalatı yapılan her bir parçanın resimleri İSO standartlarında arşivlenip saklanır, arıza yapan ve bozulan parça arşivden çıkarılan resimlerle yeniden aynı ölçülerde ve standartlarda imalatı 10 yıl boyunca yapılma imkanı sağlanır, her bir proje ve makinelerin imalatla bire bir arşivi oluşturulmaktadır.
Üretimini  yaptığımız ürünlerin her biri ,dünyada markalaşmış , kaliteli çevre dostu  makineleri ve her türlü çevreci makineleri kapsamakta, ayrıca endüstriyel ihtiyaca yönelik özellik arz eden bir çok malzemeyi temin etmektedir.Firmamızda çevreci ve sanayi malzemeleri sektöründe kullanılan  ürünün üretimini yapmaktayız.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

MÜŞTERİ ANLAYIŞI

Dürüst, güvenilir, gizli kapaklı bir yönü olmayan tarzda, ‘Açık Kitap Yaklaşımı’ ile ilişkiler kurarak, müşteri ile aynı derecede sorumluluk hissedip; tutarlı, doğru, istikrarlı ve sürekli geri bildirimlerle müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutan bir anlayışta iş yapmak.

TAKIM ÇALIŞMASI

Takım sinerjisi yaratmayı bilen, önsezilere ve sorumluluk dayalı, kararlı, yenilikçi, bütünlükçü, sürekli destekleyen, her türlü riske duyarlı, sorun ve engellere meydan okuyabilen, aynı zamanda başarıyı da paylaşan bir yaklaşımda çalışmak ve üretmek.

SAMİMİ İLETİŞİM

Güvenilir, girişimci, hızlı geri bildirim yapabilen, sürekli destekleyici, çözüm odaklı yaklaşan ve sözünün eri bir anlayışla iletişim kurmak.

ZAMANINDA TESLİM

İlerlemeyi aktif tutan, anında aksiyon alabilen, inisiyatif kullanabilen, firma itibarını ve müşteri memnuniyetini şiar edinmiş tutarlı bir yaklaşımla işleri teslim etmek.

ÇALIŞANLARA ÖZEN

Liderlik gelişimini önemseyen, büyümeyi ve gelişmeyi teşvik eden, sürekli öğreten, eğiten ve bilinçlendiren, farklılık ve çeşitliliklere duyarlı, çalışma ve üretmede verimliliği esas alan, sürekli ve tutarlı gelişmeyi hedefleyen, performansı ödüllendiren bir anlayışla çalışanlarına yaklaşmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

SİSTEM MAKİNE vizyonu doğrultusunda, gelişen ve güncel teknolojileri kullanarak, müşteri beklentilerini  karşılayan, kolay kullanılabilir, güvenilir ürünleri geliştirmek, üretmektir…

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ

Misyonumuz;

Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan  müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile “en iyi” şekilde değerleri yönetmek.

*Mühendislik ve makine imalat sektöründeki en son teknoloji olanakları kullanılarak daima yüksek kalite standartlarında gelişen makine teknolojileriyle uygun makineler üretmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ve mükemmelleşme anlayışını esas alarak, insana, doğaya, çevreye ve topluma saygılı üstün nitelikli makine anlayışını, kusursuz proje ve uygulama sistemleriyle birleştirme hedefini taşımak.

*Sistem Machine, süreklilik ilkesini ön planda tutmaktadır. Misyonumuz, çevre koruma bilinciyle davranarak örnek projeler ile bu bilinci yayarak makine imalat sektöründe önder bir firma olmak.

Vizyonumuz ;

Sorumlu, özverili, prensipli, kendini geliştirerek, Sürekli müşteri memnuniyetini arttıran, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri takip eden, sürekli yenilenen şirket olmak. Girişimcilik, yenilikçilik ve güvenilirlik ile şekillendirdiğimiz iş anlayışımızla, odaklandığımız her alanda dokunduğumuz her hayata sürdürülebilir değerler katmak …

Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine “VİZYON” edinmiştir.