Zim Mühendislik - Kimdir

Beton Parke Makinası, Beton Blok Üretim Makinası, Beton Boru ve Baca Üretim Makinası, Beton Üretim Makinası İmalatı ve Satışı

Firmamız AhmetFirmamız Ahmet YALÇIN tarafından 20 senelik tecrübesiyle 1997 yılında kendi işletmesini açmak istemesi ile üretime başlamıştır.

Zim Mühendislik

Zim Mühendislik Türkiye ve yakın coğrafyanın lider makine üreticilerinden olan ZİM Mühendislik , üretimine 1997 yılında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde başladı. Şuan Ankara/Kahramankazan’da bulunan 2300 m2 alana yayılmış, tam kapasiteli üretim fabrikasında farklı kullanım alanlarına ve beklentilere hizmet eden; beton boru ve baca; beton parke ve blok makinelerinin üretimini gerçekleştirmektedir.

Kurulduğu yıllardaki üretimini teknoloji yatırımlarıyla artırarak 100 de 400 büyüme sağlayan ZİM Mühendislik, kendi mühendisleri ve teknik kadrosuyla geliştirdiği proje ve ürünlerle bir çok ilke imza atarak bulunduğu sektörlerde marka haline gelmiş, standartları belirleyen firma konumuna yükselmiştir.

Beton Parke ve Blok Üretim Makineleri sektöründe Türkiye’nin ilk otomatik sistem üreticilerinden biri olan ZİM Mühendislik , toplama robotlu sistem üretiminde de sektörün öncülerinden olmayı başarmıştır. Bu köklü geçmişin getirdiği birikimle bugün de teknoloji ve donanımlı makineler üretmeye devam etmektedir. Kendi bünyesinde ARGE’sini gerçekleştirdiği BORU DONATI MAKİNESİ ile, bu alanda çalışma yapan ilk Türk firması olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

 

Ahmet YALÇIN YALÇIN tarafından 20 senelik tecrübesiyle 1997 yılında kendi işletmesini açmak istemesi ile üretime başlamıştır.
 
Firmamız gerek yurtiçi gerek yurtdışında alt yapı ve üst yapı ürünlerini üreten tesislerin üretimini yapmaktadır.
 
Firmamız kendi bünyesinde oluşturduğu AR-GE ve ÜR-GE ile müşterilerine daha iyi ve son teknoloji ürünler üretmektedir.
 
Firmamız beton parke taşı, briket, asmolen, bordür, çim taşı ve beton boru, betonarme boru, beton dirsek, beton baca sistemleri vb. ürünleri üreten tesisleri üretmektedir.
 
Firmamızın ürettiği ürünler isteğe göre tam otomatik bir şekilde minimum insan gücü ile çalışmaktadır.
 
Firmamız kalitesini müşterilerinin mutluluğu ile kanıtlamıştır.
 
Firmamız sektördeki lider firmalar arasında olmaktan mutluluk duymaktadır.
 
Firmamız sektördeki 100lerce firmanın arasından kalitesi ve uygun fiyatı ile gözde firmalar arasına girmiştir.
 
Saygılarımızla
CONPIMAC YALÇIN MAKİNA
 
Genel Müdür
Ahmet YALÇIN