Altınöz Tarım Makinaları - Kimdir

Tarım Makinaları İmalatı

Firmamız 1950 yılında traktör tamir atölyesi olarak kurulmuş olup 1960’lı yılların başından itibaren tarım makineleri imalatına başlamıştır. 1970’lerde Türkiye'de ilk defa geliştirdiği “Frezeli Ara Çapa Makinesi” ile ödül alarak sektörün en önemli firmaları arasında yer almış ve tarımsal mekanizasyonun gelişmesinde öncü olmuştur. 3500 m2 kapalı olmak üzere 7100 m2 alanda profesyonel kadro ile tüm Türkiye genelinde ve 15 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Fabrikamızda 225 farklı model ve tipte 15-240 Hp gücündeki traktörler için uygun ekipmanlar üretilmektedir.

Misyonumuz

Kurulduğu tarihten bu yana tarımsal mekanizasyonun ülke çapında yayılmasında ve pek çok yenilikte hizmeti bulunan firmamız, ürün çeşitliliği, verimlilik ve katma değer yaratmada çiftçimizle birlikte daima işbirliği içerisinde olmayı kendine görev biçmiştir.

Vizyonumuz

Birleşmiş Milletler Tarım Teşkilatı’na (FAO) göre, 2050 yılında 9 milyar olması beklenen dünya nüfusuna göre; tarım, içerisinde bulunduğumuz yüzyılın en kritik sektörlerinden birisi olacağına inandığımız düşüncesi ile çiftçilerimizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tüm dünya genelindeki beklentiler paralelinde ürün - fayda optimizasyonuyla yenilikçi ve özgün tasarımlar yaratmaktır.

Değerlerimiz

Güvenilirlik

Dürüstlük

Yaratıcılık

Hizmet Odaklılık

Çevreye Duyarlılık