Teknikeller Makina - Kimdir

Ambalaj Dolum Makineleri, Şeker Paketleme Makinesi, Küp Şeker Makinesi, Kutlama Şeker Makinesi, Shrink Makinesi ev Medikal Sarf Malzemeleri imalatı

Teknikeller Makine

Teknikeller Makine, küp şeker ve paketleme makineleri üretiminde 1996 yılından beri çalışan ve sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir kuruluştur. Üretimdeki tecrübesini yeni modeller dizayn etme ve sürekli iyileştirme için kullanmaktadır.

Teknikeller Makine C tipi makinelerin üretimiyle faaliyete başlamış, zamanla bu makinenin 10 yeni modelini tasarlayıp geliştirmiştir.2007 yılında bu makinelere otomatik dolum ünitesi ekleyerek dünyada bir ilke imza atmıştır.

Aynı zamanda C tipi makinelerin yanı sıra R tipi tam otomatik küp şeker makinelerinin imalatına başlanmıştır. Hem sert hem kolay çözünebilir şeker üretebilen bu makineler otomatik paketleme sistemine sahip olup üretim ihtiyaçlarınıza göre farklı modeller tasarlanmıştır.

Küp şeker makinelerinin yanı sıra ikili ve tekli sarım, stick dolum, kıtlama ve konik şeker makineleri üretimine devam eden Teknikeller benimsediği kalite ilkesiyle siz değerli müşterilerimize gururla sunar.