Yavuzoğlu Inşaat - Kimdir

Pelet Makinaları Maden Kurutma Makinaları, Çimento Kurutma Makineleri, Yem Pelet Makinaları, Yem Kırma Makinaları, Taşıma Bantları, Maden Pelet Makinaları

Yavuzoğlu İnşaat Sanayi

Yavuzoğlu İnşaat 1984 yılında kurulan firmamız, inşaat malzemesi satışı, hububat-bakliyat alım satımı ve makine imalatı, katı yakıt alım satımı, pelet makinesi, kurutma makinesi, kırıcı makine imalatı alanlarında faaliyet göstermektedir.

Pelet üretimi için gerekli olan makine ve ekipmanların imalatı ve montajı anahtar teslimi yapılmaktadır.

Yavuzoğlu İnşaat, Maden Kurutma Makinaları, Çimento Kurutma Makineleri, Yem Pelet Makinaları, Yem Kırma Makinaları, Taşıma Bantları, Maden Pelet Makinaları imalatı ve satışı yapmaktadır.

Sektörde farklılıklar yaratarak, kalıcı bir firma imajı sağlamak için planlı ve sağlıklı büyümek, mevcut ürün yelpazesini geliştirerek ve yeni ürünler ekleyerek, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini yükseltmek tek amacımız.

MİSYON:

Büyümemizi hızla sürdürürken, “Bütünsel Kalite” anlayışıyla ve kalitenin rastlantılara bırakılamayacağının bilinci ile, kurumsallaşmaya da aynı özeni gösteriyoruz. Sizlere sunmakta olduğumuz markalar da, bu özene paralellik sağlamaktadır.

Yavuzoğlu Makine ile küçük ya da büyük herhangi bir işbirliğine girmiş tüm müşterilerimizin gereksinimini; her zaman ilk hamlede, tam doğru ve arzu ettiği biçimde istediği sürede ve optimum fiyatlarla, en yeni teknolojiyi kullanarak karşılamak; satış sonrasında da hiç eksilmeyen teknik destekle bu tatminin sürekliliğini sağlamak, en önemli ilkemizdir.

VİZYON:

Önemli olan; “doğru kişilerle doğru işi yapabilmektir” Bu yaklaşımla teknoloji ile çalışma ortamının yarattığı olanakları etkin bir şekilde kullanıp, kaliteli ve avantajlı hizmetler sunmak amacındayız.

Bu anlamda firma vizyonumuz; hedeflediğimiz alanımızda tam çağdaş teknolojileri kullanarak piyasaya sunmak, çalışanlarımızla işbirliği içinde olmak ve çalışma alanlarımızı genişletmektir.