Vibramaksan Makina - Kimdir

Otomasyon sistemlerinde robotlar, otomatik makineler ve besleme sistemleri çözüm merkezi.. Çanak vibratör besleme makineleri, Yatay vibratör besleme makineleri, Döner tablalı besleme makineleri, Konveyör besleme

Müşteri odaklı yapılan ürünlerimiz ile mutlak memnuniyeti sağlamak, otomasyon besleme sistemlerindeki “en yaratıcı” çözümleri sunmak, çalışanlarımızın en önemli sermayemiz olduğu bilinciyle eğitimden ödün vermeyerek sermayemizi arttırmak, iş ahlakı ve güvenin en önemli yapı taşı olarak her zaman ön planda tutmak ve gelişimin tecrübeye kattığı hız ile sektörün vazgeçilmezi olmak en temel ilkemizdir.

Vizyonumuz, otomasyonun dallarından besleme sistemlerinde Türkiye ve Ortadoğu’nun lider, yenilikçi ve müşteri odaklı şirketi olmaktır. Bu vizyonun bir parçası olarak 2014 yılına kadar belirlenen pazardaki ilk 2 firmadan biri olmayı hedefleyen plan dahilinde üç stratejik yaklaşım belirledik;

“Yaratıcılık, Çözüm Ortaklığı ve Müşteri Memnuniyeti”

Bu yaklaşımlar dahilinde tüm çalışanlarımızla sloganımızı belirledik;

“ Parçalara yön ver, Otomasyonu şekillendir.”

Misyonumuz, müşteri talep ve beklentilerine en uygun ürün ve hizmetleri sunarak bulunduğumuz pazardaki Otomasyon Besleme Sistemleri lideri olmaktır.

 

Besleme Sistemleri

İşlem görecek parçaların dağınık halde bulundukları yerden istenen oryantasyonda belirlenen yere kapasite dahilinde taşınma işlemini yapan makine parçalarına vibrasyonlu besleme makinesi yada kısaca vibratör denir.

Güncel olarak alışılmış üretim tekniklerini kullanan ihtisaslaşmamış üreticilerin sağladıkları besleme makinelerinde, ağırlık merkezi, geometri şekli ve sistem yeterlilikleri göz önünde bulundurulmadan yapılmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda sistemi en kısa sürede hayata geçirmek ve günü kurtarmak adına çözüm olarak ek çeviriciler, taşıyıcılar, yön bulucular, sensörler ve pnömatik sistemlerle desteklenerek daha karmaşık, maliyetli ve verimsiz vibrasyonlu besleme makineleri üretilmektedir.

Konusunda uzman ve bilinçli kadromuzla; güvenilir, yüksek kaliteli, olabildiğince basit, güncel teknolojiyi içeren, düşük bakım maliyetli ve müşteri beklentilerini karşılayan vibrasyonlu besleme makinelerini tamamıyla bünyemizde üretmekteyiz.

Makinelerimiz;

Çanak vibratör besleme makineleri

Yatay vibratör besleme makineleri

Döner tablalı besleme makineleri

Konveyör besleme makineleridir