Güleç Demir Çelik - Kimdir

Nervürlu inşaat demiri, Kangal inşaat demiri, Hazır Demir, Hasır Demir

Haberler

VİZYONUMUZ

'2020 yılında, sektörümüzde müşterilerimizin öncelikli ihtiyaçlarını tümüyle karşılayan geniş kapsamlı ve kaliteli girdi tedariki için, uluslararası standartlarda , organize olarak temelleri sağlam bir Türkiye'nin inşasında üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, çağdaş anlamda kendini sürekli yenileyen lider lojistik bir kuruluş olacağız.'
 

MİSYONUMUZ

'Bizler, yaşamın sağlıklı ve güvenli yeniden üretimini sağlayan her türlü alt ve üst yapı inşaatını gerçekleştiren girişimcilerimizin ihtiyacı olan temel girdileri rekabetçi fiyatlandırmayla tedarik ederek ve üreterek, zamanında teslim eden lojistik çözüm ortağı olmak için varız.'

 

AMACIMIZ Biz dürüst, kararlı, programına bağlı, sorumluluğunun farkında ve müşterilerinin koşulsuz mutluluğunu esas alan bir kuruluşuz.

Sektörümüzde bugün geldiğimiz noktada, bize inanan ve güvenen çalışanlarımızın ve müşterilerimizin katkılarının bilincindeyiz. İşimizi seviyoruz ve bulunduğumuz yerden daha ileriye gitmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu çalıştığımız alanın en iyilerinden olmak demektir. Dünya standartlarında bir işletmecilik hedefimizdir. Öğrenmeyi seviyoruz. 

Tedarikçi zincirinin en iyi halkalarından biri olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Hem iş hem özel yaşamımızda sevgi ve saygının örnek temsilcileri olarak kalmak en büyük emelimizdir. İnsanıın yaşadığı ve çalıştığı her mekanın temelinde sunduğumuz ürünlerin güvenilirlik sorumluluğunu taşımaktan gurur duyarız. Gülümseyen bir yüzün bizde yarattığı coşkunun dünyada hiç bir şeyle ölçülemeyeceğini biliyoruz.

Daima güleç yüzlü kalacak, çevremizde gülümseyen insanların olması için gereken her şeyi yapacağız.

Problemler ve olumsuzlukların olduğu bir dünyada her şeye olumlu ve çözümleyici yaklaşmak temel felsefemizdir. Bu bakış açımızla paranın alabileceklerinden fazlasına ve alamayacaklarının hepsine sahip olacağımıza inanıyoruz.

İşte bütün bu nitelikleri korumak ve geliştirmek bundan böyle temel çizgimizi oluşturacaktır. 

GÜLEÇ DEMİR ÇELİK VE YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 
Yönetim Kurulu