Milhan Makina - Kimdir

İplik sarma aktarma makinaları

KURULUŞ
Milhan tekstil iplik sarma gıda mak. San. Ve tic. Ltd. Şti. Türk tekstil sektörüne hizmet vermeye başladığı 1976 yılından itibaren hedeflemiş olduğu "Üstün kalite ve müşteri odaklı bütünlük tüketiciye saygıdır" hizmet anlayışı ile sektöründe ve alanındaki kalitesini korumakta olup, ticari iş hayatına devam etmektedir.

ESTABLISHMENT
Milhan Tekstil iplik Sarma Gıda Makine San. ve Tic. Ltd. Sti, has been maintaining its quality in its sector and in its field and continues its business with its service principle of “High quality and customer-focused integrity is respect to the consumer” that it has conceived since 1976, it started to serve Turkish textile sector.

UZMANLIK
Milhan Makine Faaliyetlerine İplik (Sarma) Aktarma Makinaları İmalatı İle Başlayan Firmamız Zaman İçerisinde Konusunda Uzman Geniş Ürün Ve Üretim Yelpazesine Gururla Ulaşmaya Gayret Göstermektedir. 

SPECIALIZATION
Starting its activities with yarn (winding) rewinding machinery production, Milhan Makina strives to have a wide range of products and production activities proudly in the course of the time.

KALİTE
Amacımız Makine İmalatında En İyiyi Ve En Kaliteliyi Üretmek Ve Müşterilerimize Kusursuz Bir Hizmet İmkanı Sağlamaktır. Milhan Makine Günün Gelişen Teknolojisini Yakından Takip Etmekte Ve Kalitesini Bu Çizgide Tutmaktır.

QUALITY
Our aim is to produce the best quality machinery and to provide the opportunity of perfect service for our customers. Milhan Makina follows closely the developing technology and maintains its quality in line with this.

CNC MAKİNA PARKURU 
Deneyimli kadromuz ile birlikte 1987 yılında ilk MAZAK CNC TORNA tezgahımızı , 1993 yılında ikinci MAZAK CNC TORNA tezgahımızı ve üçüncü MAZAK CNC DİKEY İŞLEME MERKEZİ (FREZE) tezgahımızı , 1997 yılında dördüncü MAZAK CNC TORNA tezgahımızı , 1999 yılında MAZAK 2 EKSENLİ CNC LAZER SAÇ KESME tezgahımızı , 2003 yılında beşinci C-EKSENLİ MAZAK CNC TORNA tezgahımızı , 2004 yılında altıncı MAZAK SÜRÜCÜLÜ CNC TORNA tezgahımızı ve yedinci MAZAK CNC 5 EKSENLİ LAZER SAÇ KESME tezgahımızı , 2006 yılında sekizinci CNC APKANT SAC KIVIRMA tezgahımızı CNC makine ve tezgah parkımıza yardımcı konvensiyonel tezgahlarımızı da ilave dahil ettik.

CNC MACHINERY PARK
With our experienced team, we included;
The first Mazak CNC lathe in 1987,
The second Mazak CNC Lathe and the third Mazak CNC vertical processing center (Freze) in 1993,
The fourth Mazak CNC Lathe in 1997,
The fifth Mazak C-Axis CNC Lathe in 2003, 
Mazak 2-axis CNC Laser Plate Cutting machine in 1999,
The fifth Mazak Driver CNC Lathe and the seventh Mazak CNC 5-axis Laser Plate Cutting Machine in 2004,
The eight CNC Apkant plate Crimping machine in 2006, CNC machine and auxiliary conventional looms into out machinery park

AR-GE
yardımcı konvensiyonel makinaları ile birlikte 2100 metre kare kapalı alanda yaptığı çalışmalar bilgi ve deneyimli, konusuna uygun etüt, tasarım ve projelerle destekleyen firmamız imalatta kalite standartlarına uygunluk, ekonomiklik, ar-ge, süreklilik, imalat yeterlilikleri çerçevesinde müşteri memnuniyeti ilkelerini hedefleri doğrultusunda hizmet verirken çağdaş teknoloji'nin günümüze getirmiş olduğu bütün kolaylıkları ve olanakları ile müşterilerine her zaman bir adım daha yakın olmayı amaç edinmiş ve kalite hizmet anlayışı ile hizmetlerine devam edip, müşterilerinin sonuca ulaşmasını sağlayıp sektörünün haklı beğenisini kazanmakta gayretlerini göstermektedir.

R&D
With it's auxiliary conventional machinery Milhan Makina continues its production on closed production space of 2100 sqm, and is supported with studies, designs and projects in its studies with its knowledge and experience. Serving with the aims of convenience to quality standards in production, being economical, R&D, continuity, production capabilities through targeting customer pleasure, and aiming to be closer to the its customers thanks to he all of the facilities and possibilities of the current technology, and continuing its services with the quality service principle, Milhan Makina tries hard to get the approval of the sector by providing customers with the solutions.

FAALİYET ALANLARIMIZ
Milhan makine olarak üretimini yaptığımız makineler, triko imalatçıları, çorap imalatçıları, iplik boyahaneleri, şönil iplik imalatçıları, fantezi iplik imalatçıları, dokuma öncesi çözgücüler ve  çile boyama boyahanelerine yöneliktir.

MAIN APPLICATION FIELDS
The machines that we produce as Milhan Makina are used by knitwear fabric producers, hosiery producers, yarn dye houses, chenille yarn producers, fancy yarn producers, pre-weaving warpers and hank-dyeing houses.

İHRACATLARIMIZ / OUR EXPORTS

Almanya Germany 
Amerika America
Arjantin Argentina
Avustralya Australia
Bangladeş Bangladesh
Bankok Bangkok 
Birleşik Arap Emirlikleri United Arabian Emirates
Bulgaristan Bulgaria
Çin China
Danimarka Denmark 
Ekvator 
Ecuador
Ermenistan Armenia 
Fas Morocco
Fransa France 
Guatemala Guatemala
Güney Afrika South Africa
Hindistan India 
Irak 
Iraq
İran Iran 
İngiltere England
İspanya Spain
İsrail Israel
İtalya Italy
Kanada Canada
Kırgızistan Kirghizistan
Litvanya Lithuanian
Lübnan Lebanon
Meksika Mexico
Mısır Egypt 
Moldovya 
Moldava 
Özbekistan 
Uzbekistan
Pakistan Pakistan
Peru
Rusya 
Russia
Slovakya Slovakia 
Suriye 
Syria
Suudi Arabistan Saudi Arabia
Tunus Tunisia
Türkmenistan Turkmenistan
Ukrayna Ukraine
Vietnam
Yeni Zelanda 
New Zealand
Yugoslavya Yugoslavia