Karke Makina - Kimdir

İş Makinaları Ataşmanları, İş Makinası Yedek Parçaları, Ekskavatör Kovaları, Buldozer Bıçağı, Maden Kovası, Kaya Riper, Beton Makası, Tomruk Ataşmanı İmalatı ve Satışı

Karke Makina İnşaat Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.

Karke Makina temeli 1969 yılının Haziran ayında ÖZER ERZURUM ve kardeşleri tarafından küçük bir atölyede atılmıştır. Ata Sanayi Sitesinde o yıllarda 25 m²lık bir dükkanda işe başlayan firmamız daha sonra imalathanesini Ostim Sanayi Sitesi'ne taşımıştır.

     Sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir iş makinas ataçmanları ile yedek parça imalatı konusunda faaliyet gösteren ve bu konuda dünya kalite standartlarını yakalayan bu ürünlerimizle en zor şartlarda sürekli başarı sağlayarak son kullanıcı odaklı mutluluğa önem vermektedir. Ayrıca disiplin, ahlak ve verilen sözü yerine getirme ilkelerinden hiçbir zaman vazgeçmeyen firmamız her geçen gün müşteri sayısını arttırmaktadır.

     Sektöründe kendini ispatlamış olan firmamız kısa zamanda yurt dışı hedefini gerçekleştirmiş ve çalışmalarından taktir ile söz ettirmiştir.

     Bugün Karke Makina İnşaat Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak Kazan Sanayi Bölgesi'nde 3000 m²'lik tam teşekküllü imalathanesiyle İvedik Organize Sanayi Bölgelerinde bulunan atölyeleri ve ayrıca Ostim Sanayi Sitesi'ndeki merkezi ile faaliyetini sürdüren firmamız, kısa bir süre içinde seri imalata geçmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.