HMS Makina - Kimdir

Hazır Alçı Sıva Makinaları , Kara Sıva Makinaları, Enjeksiyon makinaları ve Yedek parça üretimi

Sektörün Öncüsü Hms Makina

HMS İNŞAAT MALZ. HIRD. İNŞ. LTD.ŞTİ. OLARAK UZUN YILLARDIR SIZLERE HIZMET VERIYOR, MAXIMUM MÜŞTERI MEMNUNIYETI PRESIBIYLE ÇALIŞIYOR SATIŞ ÖNCESI VE SATIŞ SONRASI DESTEĞI EN YÜKSEK SEVIYEDE SIZ DEGERLI MÜŞTERILERIMIZE SUNUYORUZ.

Makina üretiminde yüksek kalite standardını yakalamış olan firmamız, Hazır Alçı Sıva Makinaları Kara Sıva Makinaları,Enjeksiyon makinaları ve Yedek parça üretiminde sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Gelişen teknolojinin inşaat alanına etkisi oldukça yüksek olmuştur.Türkeye’de ilk üretim yapan Mustafa Usta (Mustafa GÜVENİR) öncül bilgileriyle bünyemizde bulunmaktadır. Türkeye’de ilk olmamızın üretim kalitemize, müşteri memnuniyetine etkisi oldukça fazladır. 12 yıllık bi geçmişe sahip olan firmamız Türkiye’nin ve dünyanın her yerine Alçı sıva makinalarının ve kara sıva makinalarının önemini benimsetmiştir. 

 

 

Sizin İçin Üretiyoruz

SIVA MAKINALARIYLA ILGILI HER TÜRLÜ IHTIYACINIZ IÇIN HMS MAKINA

Hms makina olarak stoklu çalıştığımızdan dolayı her türlü sıva makinası ihtiyacınızı en kısa sürede karşılayabiliyoruz. En kısa süre içerisinde siz degerli müşterilerimize