Polmak Plastik - Kimdir

Plastik enjeksiyon ve plastik ekstrüzyon firmalarının Türkiye temsilcisi, makine ve aksam üreticisi, servis ve danışmanlık hizmetleri

Polmak Plastik iki alanda faaliyet göstermektedir. Plastik sektöründe kendi alanlarında dünya lideri olan firmaların Türkiye temsilciliğini yürütmenin yanında özellikle plastik compouding ve boya/dolgu masterbatchleri için kendi markamız altında çift vidalı ekstrüderler üretmektedir.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana ağırlıklı olarak plastik sektöründe yer alan firmalara teknik destek ve hizmet vermektedir. Teknik destek yanında tecrübeli ekibimizle sanayimiz için iyileştirme ve geliştirme projelerini hazırlamaktayız.

Ayrıca yeni fabrikaların kurulumu, mevcut fabrikaların taşınması ilgili danışmanlık hizmetleri yürütmekteyiz.

Vizyonumuz

Müşterilerinin değer zincirinin tüm seviyelerine entegre olabilen ürün, çözüm, servis sürekliliği ve hizmetleri güleryüzle sunan, ihtiyaç duyulduğunda ilk akla gelen iş ortağı olmak

Misyonumuz

Plastik sektöründe yıllar içinde sahip olduğumuz üretici/yönetici tecrübemizle, plastik ve makine konularında Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde aldığımız yüksek mühendislik eğitimi ile müşterilerimize;  kaliteli, kesintisiz, müşteri odaklı hizmet  vermek, genç şirket olmanın verdiği arzu, hırs ve heyecan ile plastik sektörünün öncü firmalarından olmak ve bu tecrübeyi iş ortaklarımızla paylaşmaktır.