Strateji Kağıtçılık - Kimdir

STRATEJI GRUP®; innovatif, özgün, istikrarlı ve değer odaklı kimliğiyle her geçen gün büyüyerek bulunduğu endüstride yerini güçlendirmektedir. Dünya çapında önemli marka ve kuruluşlarla işbirliği yaparak ülkemizde yayıncılık anlamında pek çok ilke imza atmıştır.

STRATEJİ GRUP® çatısı altındaki STRATEJİ MEDYA® Otomotivden, Modaya, Gezi ve Sayahat Kültüründen, Anne ve Çocuk Sağlığına, Gelinlik ve Düğün endüstrisinden yaşam stiline kadar oldukça geniş bir skalada yayıncılık yapmaktadır.

Ayrıca grup bünyesindeki STRATEJİ KAĞITÇILIK® markası ile dünyaca ünlü kağıt üreticilerinden geniş ürün yelpazesinde, yüksek kaliteli kağıt
tedariği sağlanmaktadır. Bir diğer grup iştiraki olan STRATEJİ BASIM®
tesisleri 25 senelik matbaa tecrübesi olan ekibi ile 2700 m² kapalı alanda, eğitimli personeli ile
süratli, ekonomik ve kaliteli baskı, baskı öncesi ve baskı sonrası çözümleri sunmaktadır. En son
teknolojik altyapımızla, kaliteden ödün vermeden süratli, ekonomik çözümleri sayesinde müşteri portföyü her geçen gün genişlemektedir.

Gruba ait iç yapımları da üstlenen STRATEJİ YAPIM ® zengin içerik yönetimiyle kendi yayın
larını ürettiği gibi, diğer sektörler ve kurumlara özel yayınların editöryal, tasarım ve baskı hizmetlerini de sağlamaktadır. Beraberinde deneyimli ve uzman kadrosu ile müşterilerinin bütünleşik pazarlama iletişimi ve konumlandırma stratejileri çerçevesinde markalaşma hamlelerine yardımcı olmaktadır.