Tek Plastik Makine - Kimdir

Tek Plastik Makine Plastik Boru Makinaları, Alüminyum Profil Kapama Makinaları, Geri Dönüşüm Makinaları, Özel Proje Makinaları İmalatı ve Satışı

Firmamız 1970 yılında kurulmuş ve plastik makine sektöründe imalata başlamıştır. 1980 yılından bu yana “Tek Plastik Makine” adıyla imalat hayatına devam etmektedir. Tek Plastik Makine, Türkiye’de plastik makineleri konusunda ihtisaslaşmış, yılların tecrübesi ve birikimiyle Türkiye’nin plastik kaplama üretim makinelerine olan ihtiyacını görmüştür ve bu konudaki %100 dışa bağımlılığa son vermek amacıyla üretime başlamıştır.

TEK Plastik Makine, mühendislik altyapısının avantajlarıyla, Alman ve İtalyan makine devleri kalitesinde ve verimlilik ölçülerinde ürünler ortaya koymuş, yurt içi ve yurt dışında birçok üretim hatları kurmuştur. “Ekstrüzyon” konusunda sahip olduğu teknik alt yapı ve derin tecrübe ile sektörün önde gelen kuruluşlarına çözümler sağlamaktadır. Sektöründe öncülüğü her zaman elinde tutmuş olan firmamız birçok ilkleri gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

TEK Plastik Makine Sanayi, plastik makineleri konusunda en güvenilir ve tercih edilir firmalar arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir. Kalite ve hizmette sahip olduğu imajını her geçen gün güçlendirerek, sürekli arttırdığı AR-GE yatırımları ile bilgi ve tecrübesine güç katmakta, bulunduğu sektörün ve ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamaktadır. Son dönemde özellikle ihracata verdiği önemle her geçen gün daha fazla ülkede üretim bantlarını kurmuş, kalite ve hizmette öncü olmayı kendisine misyon olarak benimsemiştir.

TEK Plastik Makine; sektördeki yenilikleri ve en son teknolojileri takip ederek, kendini sürekli geliştirerek ve ekip ruhu ile çalışmayı, sahip olduğu yerel değerlerin bilincinde olarak global dünyaya entegre olmayı vizyonu olarak benimsemiştir.

TEK Plastik Makine; konusunda uzman, deneyimli ve disiplinli kadrosu ile kuruluşundan itibaren müşterilerine en kaliteli ürünü ve hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Bu ilke doğrultusunda: Dünyadaki teknolojileri, standartları sürekli izleyerek müşterilerinin beklentilerini aşan ürünler tasarlamak; Müşterilerine en uygun fiyat, en üstün kalite ve mevzuata uygun olarak zamanında güvenilir ürünleri sunmak; Ürünlerimizin sürekli ve sorunsuz hizmet verebilmeleri için satış öncesi ve sonrası teknik destekleri zamanında ve tam olarak vermek için çalışmaya ve üretmeye devam ediyor.