Eska Makine - Kimdir

Eska Ambalaj Ambalaj Makinaları, Laminasyon Makinesi, Streç Film Aktarma Makinesi, Koli Bandı Dilimleme Makinesi, Para Bandı Aktarma Makinesi, Masura Dilimleme Makinası, Bıçak Kesim Makinası, Bobin Akrma Makinesi İmalatı ve Satışı

Eska Makine

Eska Makine, 40 yıla yaklaşan talaşlı imalat deneyimimizi ESKA markası ile işletme deneyimine dönüştürerek 2014 yılında yenilikçi, teknoloji odaklı çalışma anlayışımız doğrultusunda iç ve dış piyasaya mühendislik hizmetleri ile üretim desteği sağlamak üzere bu heyecanlı, uzun yolculuğa çıktık.

ESKA Makine Laminasyon Makinesi, Streç Film Aktarma Makinesi, Para Bandı Aktarma Makinesi, Masura Dilimleme Makinası, Bobin Akrma Makinesi İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

ESKA Makine olarak bilgi ve tecrübelerimizi sizinle buluşturuyoruz.

Vizyonumuz

Makine ve Yedek Parça imalat sektörünün öncü kuruluşlarından olmak, ürünlerimizin kaliteli ve prestijli ürünler olarak iç ve dış pazarda tanıtımı ile satışını gerçekleştirmek.

Misyonumuz

Yüksek oranda ithalata dayalı olan ihracat piyasasında ithalat oranını minimize ederek, sektörümüz dahilinde ithal edilen ürün ekipmanları yerli sermaye, yerli üretim anlayışı dahilinde arge ve üretim çalışmaları yapmaktayız. Bu alanda yerli üretimin de istenen kalitede ve özellikte olabileceğini kullanıcıya aktarmayı kendimize görev bilmekteyiz.

Değerlerimiz

- Güvenirlilik
- Dürüstlük
- Sürdürülebilirlik
- Yenilikçilik
- Tecrübe