Gülpack Makina - Kimdir

Ambalaj Makinaları, Yatay Paketleme Makinası, Stick Dolum Makinası, Dik Dolum Makinası, Kolonyalı Mendil Makinası, Sıvı Dolum Makinası, Şeker Paketleme Makinası, Zarf Tipi Paketleme Makinaları İmalatı ve Satışı

Gulpack Makina Hakkında

Gulpack Makina, 1998 yılında faaliyetlerine başlayan Rym Makina, İstanbul Bayrampaşa bölgesinde üretim yapmaktadır.

Gulpack Makina, Ambalaj Dolum Makinesi, Maske Paketleme Makinası, Tütün Paketleme Makinası imalatı alanında kendini geliştirerek sektörün ileriye dönük firmaları arasındadır.

Müşteri memnuniyetini ve kalite anlayışını ön planda tutarak üretim yapan firmamız ürünlerini en iyi şekilde müşterilerine sunmaktadır.

Yüksek kalite standartlarında seri imalat felsefesi ile üretim yapan Rym Makina, üretime başladığı günden bu yana sürekli gelişim göstermiş, kalite ve teknoloji yatırımlarını sürdürmüştür.

Rym Makina, Her zaman kalite, daima müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket eden Rym Makina var olduğu müddetçe yenilik ve gelişmelerini sürdürecektir.

Vizyonumuz

Ürettiğimiz paketleme makinaları ve geliştirdiğimiz paketleme çözüm önerileriyle müşterilerimizi hedeflerine taşıyan en doğru adres olmak ve paketleme makinaları alanındaki yerel ve global pazarlardaki mevcut öncü pozisyonumuzu devam ettirmektir.

Misyonumuz

Teknolojik değişim ve yenilikleri takip ederek, sürekli gelişim ve mükemmeliyeti temel alarak, yüksek kalite standartlarında paketleme makinalarını üretimi yapmak, her zaman ve her yerde müşterilerimize en uygun, en kaliteli, en ekonomik ve en doğru ürünleri sunmaktır.