Promac - Kimdir

Garaj Servis Ekipmanları, Rot Ayar Cihazları, Lastik Sökme Takma Cihazları, Jant Düzeltme Makinesi, Platform Lift, Nitrojen Gaz Dolum Cihazları, Kompresör İmalatı ve Satışı

Promac Servis Ekipmanları

Promac; Sıfır ve ikinci el olmak üzere , Satış & Servis Bakımı , Kurulum Montaj Eğitim ve Kalibrasyon İşlemleri Sektörde 20. Yılını Doldurmuş Profesyonel Kadromuz Tarafından Tekniz Analiz ve Son Sistem Metodlarla Yapılmaktadır.

Promac, Garaj ve Servis Ekipmanları, Jant ve Lastik Makinaları, Kompresör İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Endüstriyel Tip Dikey ve Yatay Sanayi Balans Makinalarının İmalatı ve Satışı. Sektörde Önde Gelen Yurtdışı ve Yurtiçi Üretici Firmaların Bayiliğini Yapmakta Geniş Ürün Yelpazesi ile Satış ve Servis Hizmeti vermekteyiz.

PROJELENDİRME

Konusunda uzman kadromuz, teknik şartnamelere ve kalite güvence şartlarına uygun olarak servislerin ekipmanlarının projelerini 2- 3 boyutlu bilgisayarlı teknik resim çizimi ile oluşturarak; ekipmanların yerleşimini yaparlar.

Yapılan çalışmanın müşteri tarafından onaylanmasından sonra montaj yapacak olan SSH şefine iş emri verilir. Gerekli alt yapının hazırlanmasından sonra montaj başlatılır. 

MONTAJ

Teknik montaj ekibimiz uluslararası kalite güvence ve standartlarına uygun olarak güvenilir montaj işlemlerini yaparken,asla kaliteden ödün vermezler.En doğru ve saglıklı koruyucu yöntemlerden ödün vermeden montaj işlemlerini gerçekleştirir.

Montaj ekibimiz yapmış oldukları montajın test ve güvenlik kontrolünü yaparak işlemlerini sağlam ve çalışır vaziyette teslim ederler. Her ekipmanın montaj ve teslim saatleri Avrupa standartında yapılır. Tüm araç muayene istasyonları bu işlemlerle kurulmuştur.

TAMİR & BAKIM

ARAÇ MUAYENE  İSTASYONLARININ  BAKIM HİZMETLERİ
Yapılan sözleşmeler geregi tüm araç muayene istasyonlarının periyodik bakımları müşterimizin ihtiyaçlarına göre yapılır. Bakım ekipleri belirli programlarla sevk ve idare edilirler. Bakım araçlarımız önceden belirlenen bakım programları ile sevk edilirler. Tam donanımlı servis araçlarımız tüm istasyonları kontrol edip raporlarını  merkeze web tabanlı süreç platform programı yoluyla bildiririler.

BİNEK VE AGIR VASITA SERVİSLERİNİN BAKIM HİZMETLERİ
Binek ve agır vasıta servislerinin bakım ve periyodik kontrolları müşterilerimizin merkeze  ulaştırdıkları iş istek maileri ile gerçekleştirilir. Bakım birimimizce oluşturulan bakım teklifleri, müşterimizce onaylandıktan sonra yapılan Bakım Programına uygun olarak bakım ekipleri  binek  ve  ağır vasıta  servislerine    sevk edilirler. Görevlerine gönderilen her personel konusunda eğitim almış tecrübeli elemanlardan oluşturulmuştur. Yapılan her çalışma merkeze online rapor edilir.

LASTİK SERVİSLERİNIN BAKIM HİZMETLERİ
Konusunda uzman personelimiz lastik servislerinin müşterimizle yapılan sözleşmelere göre; periyodik bakım hizmetlerini gerçekleştirir. 

KALİBRASYON & EĞİTİM
Satışı yapılan ölçü aleti niteliği taşıyan tüm ürünlerin belirli zaman periyodunda kalibrasyon yapılması gerekmektedir. Kalibrasyon ekibimiz kullanılan cihazları mutlaka yerinde görerek elektronik cihazlarla test yaparak kalibre ederler. Kalibrasyonu yapılan cihazlara kalibrasyon sertifikası düzenlenir.

Montajı tamamlanan ekipmanların kullanımı için kullanıcıya mutlaka ehil eğitici personel tarafından eğitimi verilir. Daha önce şirket eğitim merkezinde eğitim alan servis personelleri kullanım  esnasında ekipmanların son kullanıcı eğitimlerini vermektedir. Eğitime katılan personele eğitime katılım sertifikası verilir. Son kullanıcı eğitimi cihaz kurulumdan sonra bir kez verilir. Tamamlama eğitim talepleri olursa satış sonrası hizmetler birimimizle irtibata geçilmelidir.