Euromak - Kimdir

Halı Yıkama Makinaları | Silkeleme-Çırpma Makinaları | Halı Sıkma Makinaları | Endüstiryel Süpürgeler | Endüstriyel Temizlik Makinaları İmalatı Ve Satışı

Ülkemizde endüstriyel temizlik sektörü tecrübe, dinamizm ve yenilikçi bir anlayışla sürekli gelişme kaydetmiş, günümüzde büyük bir pazar halini almıştır. Bağlı olduğumuz Hilal Group bu büyük sektör için çeşitli endüstriyel temizlik ürünleri imal ederken Euromak olarak biz; uzman iş kaynağımız ve satış sonrası servis desteğimizle halı yıkama makineleri üretiminde uzmanlaştık. Kurulduğumuz günden bu yana AR-GE çalışmalarına verdiğimiz önem, sektöre yaptığımız yatırımlar ve koruduğumuz istikrar, başarımızın en büyük etkenleri oldu. Belirlediğimiz somut hedefler ve yurtdışına yaptığımız ürün ihracatlarıyla başarımızı daha da pekiştirdik.

Halı temizlik makineleri sektörü, son teknolojilerin ve kalite yönetim standartlarının verimlilik üzerinde büyük rol oynadığı bir alandır. Biz de üretim sürecimizde kalite, yenilik ve güvenlik konularından asla taviz vermeyerek yıllık en düşük arıza kaydı verisine sahip olduk. Yedek parça ve sarf malzemelerdeki CE standartlarına uygunluk ve satış sonrası servis güvencesi, kalite algımızın sadece satış aşamasında değil sonrasında da göz ardı edilmediğini gösterir.

Müşterilerimiz için önemli olan diğer bir detay ise makinelerin nasıl kullanılacağıdır. Verdiğimiz makine kullanım eğitimiyle bu teknik detayı da çözüme ulaştırıp iş yapma sürecini tüketici açısından oldukça verimli hale getirdik. Güvenli ve kaliteli üretim çalışmalarımızın bir yönünü oluştururken diğer tarafta sektörün tüm beklentilerini karşılayacak güçte ürün çeşitliliği oluşturmayı kendimize ilke edindik.

Ürün skalamızdaki başlıca makineler;

Otomatik Yıkama
Sıkma
Toz alma
Paketleme
Kurutma
Zemin Temizleme
Endüstriyel Süpürgeler
Oto Yıkama
Basınçlı Yıkama
Endüstriyel Çamaşırhane
Koltuk Yıkama