EGM Kumlama Sistemleri - Kimdir

Kumlama Makinası, Boyama Makinası, Yüzey İşleme Makinası ve Ekipmanları Pazarlaması ve Satışı

ENDÜSTRİ-GM 1999 yılından bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce kumlama boyama tesisi ve yüzlerce makine üretimi ile Türkiye ve dünya ülkelerine hizmet vermiştir.
Kurulduğu günden bugüne kadar hızla büyüyen Endüstri-GM Türkiye ve dünya genelinde dinamik ve enerjik kadrosu ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.
Yüzey işlem ve boya sektöründe Türkiye ve de uluslararası alanda gün geçtikçe artan bir pazar payına sahiptir.Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde yaptığımız tesisler ve makinalar yıllardır çalışmaktadır.Endüstri-GM Dünyada yüzey işlem sektöründe öncü firmalardan biri olmayı hedeflemiştir.
Yıllara dayalı müşteri kitlemizin artışı ve bizlere olan güveninize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

MİSYONUMUZ

Güvenilir ve Dinamik hizmet anlayışı ile Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde fark yaratan , zorlu ve değişken piyasa koşullarında dahi kaliteli ve yenilikçi girişimlerimizle müşterilerimize ve çalışanlarımıza değer katmanın yanı sıra; Kültürel değerlere sahip çıkarak toplumsal gelişmenin sağlanması, ülkemizin ulusal ve uluslar arası arenada güç kazanması ve kurum olarak bizlerin global alanda söz sahibi olmamızı sağlayacak akılcı yatırımlar yapmak.

VİZYONUMUZ

Milli değer ve menfaatlerini koruyacak kadar kültürüne bağlı, ulusal ve uluslararası rekabet koşullarında hareket kabiliyeti güçlü bir şirket haline gelmek.