TDM Makine - Kimdir

Ambalaj Makineleri Checkweigher, Sıvı Dolum Makinesi, Toz Dolum Makinesi, Dikey Paketleme Makinesi, Polietilen Yapıştırma Makinesi, Shrink Paketleme Makinesi, Streç Sarma Makinesi, Etiketleme Makinesi, Koli Bantlama Makinesi İmalatı ve Satışı

TDM Makine

TDM Makine, 2013 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı konusunda uzmanlaşmış, sektörde önemli işler yapmaktadır. Bugün, İzmir Çiğli’deki üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

TDM MakineSıvı Dolum Makinesi, Toz Dolum Makinesi, Dikey Paketleme MakinesiShrink Paketleme Makinesi, Streç Sarma Makinesi, Etiketleme Makinesi İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

TDM Makine, daima işine yatırım yapan, günümüz teknolojilerini yakından takip edip uygulayan, uzman teknik kadrosuyla sürekli büyüyen bir firmadır.
TDM MAKİNE tescilli markası ile yurtiçinde ve yurtdışında Avrupa, Amerika, Afrika ülkeleri ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat yapmaktadır.

Neden TDM ile çalışmalısınız ?

  • İşinize, çalışma alanınıza, ürününüze göre fizibilite yaparak özel makineler üretir.
  • Enerji tasarrufunu ön planda tutarak, düşük enerji tüketen makineler tasarlar.
  • Makine imal ederken gıda güvenliği, iş güvenliği, temizlik ve hijyeni ön planda tutar.
  • Kullanıcı dostu, pratik ve en uygun bütçe ile nasıl yapılırsa, ona göre çözüm sunar.
  • Uzman teknik kadrosuyla, satış sonrası hizmetlerde en kısa sürede uzaktan bağlantı veya yerinde hizmet sunar.