Jeotest - Kimdir

FİRMAMIZ BETON,ZEMİN,ASFALT, AGREGA, DEMİR ve MADEN TEST EKİPMANLARI ÜRETİM, SATIŞ ve SERVİS HİZMETLERİ KONUSUNDA HİZMET VERMEKTEDİR

JEOTEST  

Beton, Agrega, Zemin, Kayaç Ve Asfalt Test Cihazları Üretimi Yanısıra İthalat, İhracat Ve Teknik Destek Konusunda Hizmet Veren Firmamız, Uzman Kadrosuyla Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutarak Kaliteli Ve Uluslararası Standartlarda Mal Alma Beklentilerini Karşılamayı Kendine Öncelikli Politika Olarak Benimsemiştir.

Üretmiş Olduğumuz Tüm Ürünlerin Mühendislik Ve ARGE Çalışmaları Firmamız Bünyesinde Gerçekleştirilmektedir.

Cihazlarımızda Kullandığımız Elektronik Kontrol Üniteleri Ve Yazılımlar Tarafımızca Tasarlanıp Üretilmektedir. Firmamız Gücünü Ürünlerinde Yüksek Teknoloji Kullanmasından Almaktadır. Seri Üretimin Yanı Sıra Firmamız Kalite Kontrol Ve ARGE Çalışmalarında Kullanılmak Üzere Özel Test Sistemleri Ve Cihazları Tasarlamakta, Yazılım Ve Donanım Dahil Olmak Üzere Tüm Cihazları Kendi Bünyesinde Üretmektedir. Ürünlerimiz Büyük İnşaat Şantiyeleri, Hazır Beton Üretim Tesisleri, Çimento Fabrikaları, Tuğla Fabrikaları, Kiremit Fabrikaları, Parke Fabrikaları, Üretim Tesislerinde,  Devlet Kuruluşlarının Denetleme Ve AR-GE Laboratuarlarında, Üniversitelerin İnşaat, Maden, Makine, Jeoloji Mühendisliği Gibi Bölümlerinde Araştırma Ve Geliştirme Ve Kalite Kontrol Amaçlı Olarak Kullanılmaktadır. Firmamız Türkiye’de Bulunan Özel Kuruluşlar, Devlet Kuruluşları Ve Üniversitelerin Yanı Sıra Dünya Pazarında Hem Son Kullanıcılara Hem De Üretici Ve Pazarlama Firmalarına Ürün Ve Hizmet Sağlamaktadır. Test Cihazları Sektöründe Müşteri Beklentilerine Karşı Sorumlu, Kendini Sürekli Geliştiren Bütün İş Sürecinde Mükemmelliği Hedefleyen Firmamız Standartlara Uygun Yüksek Güvenilirlikte Ürünleri Tüketicinin Kullanımına Zamanında Sunmaktadır.

JEOTEST Dünya Markası Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerlemektedir.


Betonun Yapı Malzemelerinde Kilit Bileşen Olması, Beton Kalite Ve Dayanımını Her Türlü Yapının Performansında Çok Önemli Kılmaktadır. Kaliteli Beton Üretiminde Hayli Fazla Özen Ve Bilgi Gerekmektedir. JEOTEST LTD ŞTİ Uluslararası Ve Milli Standartlara Uygun Sadece Beton Test Cihazları Değil Aynı Zamanda Agrega, Çimento Ve Çelik Test Cihazları Da Sunmaktadır.

Müşteri Gereksinime Entegre Cihaz Geliştirme, Tasarlama Ve Üretme Kapasiteli Tesislere Ve Her Türlü Montaj Ve Eğitimi Sağlayacak Mühendislere Sahip JEOTEST  Malzeme Test Cihazları Geniş Kapsamlı Zemin Mekaniği Test Sistemleri Sunmaktadır. Bu Bölümdeki Test Cihazları En Son Yazılmış Şartnamelere Ve Standartlara Uyacak Şekilde Tasarlanmış Ve Üretilmiştir.

Beton, Asfalt, Yol Döşeme Ve Dolgu Malzemeleri Gibi Yapı Ve İnşaat Malzemelerinin Büyük Oranı Agregadan Oluşmaktadır. Genel Olarak Agrega Deneyleri Genel Ve Geometrik, Mekanik Ve Fiziksel, Ayrıca Termal Ve İklim Özellikleri Olarak Gruplandırılabilir. Bu Gruplar Tane Boyu Analizi, Biçim Ve Yapı Analizi, Hacim Ve Sıkışma Dayanımı Analizleri Ve Kimyasal Değişim Deneyleri Gibi Birçok Deney İçermektedir. JEOTEST , EN Ve TS Gibi Birçok Uluslararası Ve Milli Standartlara Uygun Tüm Deney Ekipmanlarını Sunmaktadır.

Bitümlü Malzemelerin Mühendislikteki Temel Kullanımı Yol İnşaatlarındadır. Bitümlü Malzeme Esas Olarak İki Karışımdan Oluşmaktadır; JEOTEST LTD ŞTİ Bağlayıcı Ve Agrega. Günümüz Trafik Koşullarında Artan Yoğunluk Yollardan Daha Yüksek Performans Talep Etmektedir. Bunun Sonucu Olarak Yol Yapı Malzemeleri Sadece Bileşen Deneylerine Değil Aynı Zamanda Performans Karakteristikleri Tayini Deneylerine De Tabi Tutulmalıdır. Bu Bölümdeki Test Cihazları Hem Yeni Avrupa Hem De Türk Standartlarına Uygundur.

Bilinen Çeşitli Bağlayıcılar İçerisinde Çimento Özel Bir Konuma Sahiptir Ve Özellikle Gelişmiş Yapı Gereksinimlerini Karşılamak İçin Geliştirilen Karışımlar Çimentoyu Daha Da Özel Kılmaktadır. Bu Bölümdeki Test Cihazları En Son Yazılmış Şartnamelere Ve Standartlara Uyacak Şekilde Tasarlanmış Ve Üretilmiştir

 JEOTEST LTD ŞTİ, Beton, Agrega, Çimento, Asfalt Ve Çelik Deneylerinde Destekleyici Ekipman Ve Aksesuar Olarak Gerekli Tüm Genel Laboratuar Cihazlarını Sunmaktadır.

Bu Bölüm Çelik Ve Metal Donatıların Mekanik Deneylerinde Kullanılan Universal Test Cihazları Ve Aksesuarlarını İçermektedir. Beton Yapıların Güçlendirilmesinde Kullanılan Çelik, Gerilme Ve Eğilme Deneylerinde Değerlendirilmelidir. JEOTEST LTD ŞTİ  Bu Deneyler İçin Uygun Olan Cihaz Ve Aksesuarlarını Sunmaktadır

HEDEFİMİZ
Sahip Olduğumuz Tüm Birikim, Tecrübe Ve Teknolojimizi Müşterilerimize "Sorunsuz Hizmet" Felsefesi İle Ulaştırmaktır.


PRENSİBİMİZ
Konularında İyi Yetişmiş, Deneyimli Personel İle Çalışarak; İş Yönetiminde Kaliteyi Ön Plana Almak Ve Taahhüdümüzdeki İşleri ZAMANINDA Ve KALİTELİ Şekilde Tamamlamaktır.

Bilgiye Erişim, Bilgiyi Üretme Ve Bilgi Kullanmasının Öneminin Artık Tartışılmadığı Çağımızda Hızlı Ve Etkin Organize Olabilmek De Bir O Kadar Önem Taşımaktadır. Her Alandaki Bu Hıza Ve Esnekliğe, Bizim Yöntemlerimiz, Sistemlerimiz, İnsan Kaynağımız, Bilgi Sistemleri Altyapımız Ve Organizasyonumuzla Cevap Vermeye Çalışmaktır.

Başlangıçtaki Hedefimiz Olan Kaliteden Taviz Vermeyen, Müşteri Memnuniyetini İlke Edinmiş, Rekabetçi, İlişkide Bulunduğu Tüm Kişi Ve Kuruluşlara Dürüst Ve Saygılı İlişkiler İçinde Olmayı Da Bundan Sonrada Devam Ettirmeyi Amaçlıyoruz. Biz Bu Amaçlarımızı Çağının Getirdiği Çağdaş Yönetim İlkeleri İle Birleştirerek Önümüzdeki Yüzyılda Da Başarıyı Daha Fazla Kucaklayacağımıza Tüm JEOTEST LTD ŞTİ Olarak İnanıyoruz.


KURUMSAL POLİTİKAMIZ 
Faaliyetlerimize Başladığımız Günden Bugüne Hedeflerimize Ulaşmak Ve Doğru Bildiğimiz Bu Yolda Sonsuza Dek İlerlemektir.